Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
居然係咁?
我拍埋過 S22+ 同 S21FE 一齊比,兩部都係 natural mode
唔知關唔關 mon 貼事
覺得 S21FE 啲色稍為冇咁鮮色
岩岩入recovery mode, wipe cache正常返
正常,我用過幾部都係咁,如果真的觸控問題,就唔會畫到一條一線,中間可能會空白或者會跳左去第二度
有無用自然mode
亮度一唔一致
app booster同thermal guardian必備,media guardian可以一戰
想要update 一律建議finelock

s22+用咗20日已經冇咗3%
fold只係順手,其實睇重係android tablet 因為武肺全球tablet出貨量激增,google突然發現有利可圖就發力
今年你見支那各家都出tab搶中端市場
岩岩入手s22+
mon貼有咩介紹?
thermal guardian係要點set?
呢個咩嚟?
想要高啲性能就加2度
內置硬件測試>電池健康度
你呢個係Samsung members裡面嗰個電池狀況?點解會有顯示電量%
有冇人試過睇睇下YouTube/片,跟住有notification之後會變到勁細聲,跟住唔知等到幾多次notification又會大聲返
喔你呢個228嗰個檢測

佢出warning message所以我無㩒任去
你冇咩
你係响samsung members 定係*#228裡面查?
呢個係跟右上角個%架
你試下禁重試就會同步返
屌,係喎我都係上網睇原來呃人既
戴足一日第二朝起身仲有30幾%電 唔覺續航有咩大問題
韓國出機一向玩上台架啦
關香港咩事
三十幾咪唔夠第二日 佢一到差唔多20%就會提你開慳電模式
發覺你真係好引戰撚feel
次次啲語氣都想同人開戰咁

韓國台機平 有機會韓水平
咁香港市場實有影響
多定少咁解
巴打你喺門市訂?都係4898?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞