Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有講 但係要去佢個device list度check
https://support.apple.com/en-gb/HT207949

11吋ipad pro好似都支援hdr
https://www.apple.com/hk/ipad-pro/specs/

不過software嗰邊支援會唔會有啲問題就唔知
我啱啱先subs完disney+
爸打邊間門市買?
我個頭個間話咩都冇得送
我諗住誇區出去買
普通咁用用落其實又唔係太覺s22會好熱,打機唔知,仲慢慢裝緊嘢
巴打你係現有客戶?
點解個價可以咁平
「現有特選客戶」
好玩過d課金game既
其實任何「現有客戶」都係特選架啦
剩低唔夠一年約咪加一年約先有呢個價
直上iPad pro12.9喇有mini led hdr1000
有mini led差好撚遠
我仲有九個月到期
佢話到時續約就得
唔駛即時加監

不過我到時都會繼續用數記
我有數記+C記台, 都係數記收得好啲
尖沙咀
數記真係算收得好
轉左人仔5g
好多地方都差過4.5g既數記
貴噤多 再加magic keyboard又一筆
最後買翻嚟凈係睇少少片 文書發現唔係幾夠用就嘥嗮
同埋samsung啲功能好似好啲
我覺得要睇地方同手機接收能力
btw呢排我2個用smt既朋友都屌鬼
佢地用緊smt 5g
s22u
一星期前數記
去邊睇youtube都唔洗load

呢幾日人仔
有時youtube會卡
「唔駛即時加監」都係有辣有唔辣
如果而家用緊平 plan(好似我),佢到時實 sell 你轉貴 plan
其實係每月33蚊定用完60GB先到比33蚊?
話說八達通個回贈有冇可能再升返去以前500蚊
見而家得100蚊
有冇人知點check 32 bit/ 64 bit app
出咗s22細機
手感一流
電就九流
琴日訂咗M33比屋企人 想問配件係用返咩型號嘅? 搵過轉都唔見有專係比M33嘅配件
我想知點解開發者選項到開hz數字睇,見唔到個mon會自動轉hz數
我就咁顯示到轉
btw我冇用120hz, set返60hz
好似慳電好多
s22+/ultra先好玩120hz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞