Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
web app用緊hermit開緊全塊mon轆fb
我都想知咩事
公海大把人有問題
咁同apple watch有咩分別 之前tizen版都捱2日半
手機都基本一日一充
手錶就唔得?。?
你24小時帶住?
watch5仲要等多半年到時又等watch6?
買左新出instinct solar 2啦
接近無限電太吸引
呢款豐澤直頭送,但我冇揀,要咗普通透明款算,不過佢個普通透明殼同frame cover一樣,軟膠邊+硬膠底蓋
想問下各位師兄
新買左S22 U,打中文嗰陣揀字有時要撳兩下先撳到
之後*#0*#嗰到個touch又好似有啲問題咁
示意圖

條線畫到都冇變綠色
究竟係咪部機嘅接觸有問題

買左兩日,係咪攞去驗機穩陣?
亮度太低唔會轉hz
我想要22u bumper啊,冇廠出
啱啱用s21 fe 試如果畫得快未必會填綠色框框
如果慢慢就好正常
sor如果唔係為充電,的確係24小時戴住
洗撚等半年,8月出而家都已經4月
好唔慣22u枝筆去左左邊
btw samsung smart octopus 換機
消費券會自動轉落新八達通
會收到notification
可惜呢種技術只可以用係黑白mon 同埋功能太少了
半放棄 : 指google出緊an12L 比平板 訓醒未
想問下唔打機,Good Guardian邊啲app最值得裝?
用apk裝完係咪冇得喺galaxy store自動update?
隔離post話
韓國S22系列大劈價
如果咁搞 香港會唔會跟
最貴價買左機既人
會唔會屌爆三星 包括我
咁你真係西利既,我戴住會訓得唔好
邊估到佢咁
最多下次換機 唔好咁急
an陣營又得三星揀
三星旗艦手機S22遭南韓消費者狂刷負評 售價暴跌45%
https://lih.kg/ivDwjS

我諗緊會唔會屌到三叔識驚下部好啲好過
S22U今日到手,拍埋老母部21FE度
唔知點解22U硬係好似啲色落左Filter咁
冇21FE咁Sharp醒
用咩moon貼?
冇moon貼
三叔壓重注响fold,所以先會突然更新一堆平版功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞