Samsung Galaxy 討論區 (194) 年度孝子機之選 S21 FE

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
早兩日好似已經冇快叉了
出唔到

我用另一條有顯示w數嘅出14-15W (應該對應3A)

我用部Note10+ check which supports super fast charging 2.0

利申呢啲又w又v又a真係唔係好識
即係你用V記65W牛+100W5A線都出唔到2.0?即係肥旭鳩噏定係點
唔識欣賞,睇到眼花
條線點check係幾A
如果你3A線就一定出唔到2.0架啦
咁求證唔到
屌 依家三出s22u黃豆都無粒
叫佢cap嚟睇下咪得
我唔係懷疑佢
想問清楚啫
畢竟官方個spec冇寫明支援5A PPS
我睇個盒都係寫max 3A

我都係好奇想知啫,呢啲電又線又剩好麻煩,又唔係每條都夾到

我用個pro mini 夾三叔原裝c to c項佢叉唔到ipad嘅唔知jm9,換過條腦場買嘅又得。
reinstall YouTube music就冇事
最靚果d款同好多聯乘款得iphone有,有版權無得改設計
哈利波特好多都做唔到s22系列,淨返d垃圾
google app日常
晶刻貼後有沒有飛邊或者走位?
我淘左未到
電流輸出 (最高, 快速充電)(USB-C1, PDO) 3 A(9 V), 3 A(15 V), 3.25 A(20 V) / (USB-C1, PPS) 3.5 A(5.0-11.0 V), 2.8 A(5.0-16.0 V), 2.25 A(5.0-20.0 V) / (USB-C2, PDO) 2.77 A(9 V) / (USB-C2, PPS) 3.0 A(5.0-5.9 V), 2.25 A(5.0-11.0 V) / (USB-A) 1.67 A(9 V)

呢隻3星自家65w gan
唔好問我點解出到2.0
佢覆咗我
話單就咳硬 錢就退硬
但幾時先退就講唔到
唉 我用消費券買都唔知幾時先買得
屌米最平機
s21u 收到4月更新
利申:用緊 S22+
試過用 SlimQ 100W,冇寫支援 PPS,淨係得 PD 3.0,加一條 5A 線,出到超快速 (25W)
另外試過 Momax UM20,只支援 3.3-11V/3A PPS,但係加一條 5A 線,都出到超快速 2.0 (45W),懷疑除咗 PPS 11V/4.05A 外,20V/2.25A 都行到 S22+ 個 45W
信肥旭, 玩撚完
情況一樣
我用tapngo找數
開頭以為係tapngo用唔到
佢話tapngo係用到冇問題
話應該係某樣item咁啱找數個刻冇貨所以搞到張單過唔到
而家同你一樣要等退錢
我而家咬佢話退到錢之後我唔理你地smt個promotion做完未,
總之我到時要用同一個價錢買返齊張單上邊所有野包括贈品,
唔理到時你有冇貨
出到2.0你係咪食個叉機
咪鳩
燒緊電黎試比你睇
靚仔 直接插睇下出唔出2.0先啦
我信佢出到
但唔明點解係用一隻唔支援5A嘅charger做到呢件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞