其實香港人對台灣人都真係幾友善,相反台灣人就普遍敵視香港人

677 回覆
1608 Like 151 Dislike
有冇cctoy 咁癲
又真
大家都幫程班長出頭

但陳時中出嚟講埋王喜一份
都幾癲
王喜搵人追究責任,俾佢講到言語暴力
台灣人點會俾你對準政權
你話係就係啦
個logic同香港人去中国睇醫生差唔多
偷鮑魚入廁所食支那人都做唔出
死基佬就取消番個同性婚姻合法化佢啦,好撚虛偽
樓豬好明顯係分化撚
台灣人都痴撚線 每次台灣要咩捐款
香港次次都係捐錢最多既城巿 921地震 88水災
人地幾個國家加埋都冇香港捐咁多
之前鳳梨被禁 香港人買得仲多過日本
已經唔計佢依家每次民進黨要選舉拉票就搵香港人幫口
台灣每次出親事 應該冇乜邊個城巿既人熱心過香港人
不過仆佢個街 王喜單野明明做錯既係個醫護
但台灣由陳時中到所有綠營KOL 一齊都小9王喜
依家講到去浪費你台灣醫療資源
又句句中國支那香港人 死港仔 滾
如果佢地唔係用繁體字寫 佢地講D野根本就同d小粉紅一撚樣
唔好侮辱馬拉人
台狗係狗馬拉人係人
仲係醫生
民智未開
微博就話有河蟹同小粉紅洗版姐,台灣都有?

最撚憎你呢種講乜嘢代表幾多幾多人,係人都知1億人有1億種聲音啦,係到講老母係女人,唔通有J咩

講緊大多數啊嘛,虎你
我諗之後大家都未必好熱心理台灣
你移咗民未?中國同台灣真係好適合你生活

果邊啲人 充滿人情味 用情感治國 處事風格大事化小

枱底處理 或者曲奇餅罐下藏現金

社會嘅愛 國家嘅愛 可以保障你嘅生命財產安全

大眾普遍無投訴無批評不拘小節 樂乜融融
Cctoy果班同杜狗差唔多
奶緊
其實呢…普遍黎講,腥江淫對所有人都比較上友善,個別精神病患就另計啦…普遍而言係比較友善,唔止對呆灣淫,但係有部分腥江淫就對蟈淫比較岐視啦…艾,好難講嘅。
都未講地溝油 塑化劑始祖係台灣啦
根本仲衰撚過支那狗
施明德一早講左
https://youtu.be/0JBt8lRl8HQ
係因為佢柒……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞