[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
ching有冇啲咩提子/菠蘿味煙油介紹?買過幾隻都係藥水味

台灣油 oil
可以一戰

呢隻我都食緊 黑加倫
佢隻薄荷冇得輸

喱支ok, 食開lemon mint
起halo官網到買左幾枝油,點知後面個qr都係掃唔到
玩桿既巴打點清潔支桿
最近激發得比平時慢 我諗係時候清潔下

電池接近位既積炭大家會點清潔
同埋支桿既黃銅位氧化變暗又點算

玩左桿一段時間都未清潔過 求教
其實食來做乜柒?話就話電子煙係健康d 想健康咁不如唔好食?識好多fd都係咁 話想介煙走去食電子煙 最尾咪又係食厭左電子煙 食反香煙 一陣想介又食反電子煙 係咁轉來轉去 諗起你個肺遲早黑過墨汁都想嘔!

先唔屌你無知
想知你有幾多fd用電子煙戒煙失敗之後食返真煙

我就起碼有4-5個fd轉左vape幾個月之後就完全戒煙成功
依家掂返紙煙都覺得臭 包括我自己
買22mm機係咪用唔到24/25mm tank
唔知點解食每淡最後都有少少口水味
買22mm機係咪用唔到24/25mm tank

冇話用唔到架
係突左出黎姐
其實食來做乜柒?話就話電子煙係健康d 想健康咁不如唔好食?識好多fd都係咁 話想介煙走去食電子煙 最尾咪又係食厭左電子煙 食反香煙 一陣想介又食反電子煙 係咁轉來轉去 諗起你個肺遲早黑過墨汁都想嘔!

食一次BBQ吸收嘅致癌物質多過食煙好多,咁你又食?你講嘢咁白痴,真係戥你老豆老母唔抵,佢地如果生舊叉燒起碼可以用來餸飯,生個白痴仔就連米飯都嘥埋
新手想入手 想問下有冇邊枝係低現?
我聽日想去觀塘indragonet買 好唔好定係上淘寶?
[quote]新手想入手 想問下有冇邊枝係低現?
我聽日想去觀塘indragonet買 好唔好定係上淘寶?[/quote

新手想入手 想問下有冇邊枝係低玩?
我聽日想去觀塘indragonet買 好唔好定係上淘寶?[/quote

budget

budget

牌子?有冇型號果啲?

budget

牌子?有冇型號果啲?

$1000左右會唔會好低?
想問下有冇榴槤味既油

有啊 我見過

邊到見到 想買

淘寶
ching有冇啲咩提子/菠蘿味煙油介紹?買過幾隻都係藥水味

台灣油 oil
可以一戰

呢隻我都食緊 黑加倫
佢隻薄荷冇得輸

依排有間淘寶店。好多煙油,買一送一,買二送一,好多套餐

圈內黑色邊有流油情況。請教咩事?
我無開過依個位。

budget

牌子?有冇型號果啲?

一千已經可以買得好好 新手買AL85啦 佢好似做緊promote
利申非打手

Captain 真心好型
入左AL 85
Ching 對watt數電阻有咩心得喜好?

budget

牌子?有冇型號果啲?

一千已經可以買得好好 新手買AL85啦 佢好似做緊promote
利申非打手

我聽日想去鋪睇下 有咩要留意同埋仲要買咩配件果啲 多謝前輩指點

Captain 真心好型

我都用緊
之前睇mike vapes開箱時我已經覺得好型
但發覺佢冇得lock fire button, 次次食完放褲袋時要熄機先有啲煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞