[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
打爆左個TOPBOX玻璃倉,係咪出去配一個,定要成個油倉換

你出到去咪知囉

咁有呢個POST黎做咩??有野咪打番去買間舖問咪OK囉

你呢啲問題.. 唉
低質

換霧化器又好,換玻璃倉你都係要出去架啦

agree
Vgod cubano好正

仲香過biso milk coff
如果係淘寶淘J油,比海關周到會有咩後果?

你話有丁? 洗乜淘

香港有丁賣?
諗住搏一搏淘支丁液,係香港買油,自己加丁

請教。點樣做?
我見sense blazer pro淘寶得一間有得賣 係咪我關鍵字打錯
Btw想買雙電機 ijoy個部好定predator好?正係想佢點火唔好delay咁勁

係得一間
想買黎試佢隻芯
另外又想買隻 tc 芯玩
好多野想買

你出到去咪知囉

你呢啲問題.. 唉
低質

agree

我買料寄返屋企整唔得既?
大家都玩下煙 覺得問得冇意思咪唔答囉
唔駛咁既巴打們

你出到去咪知囉

你呢啲問題.. 唉
低質

agree

我買料寄返屋企整唔得既?
大家都玩下煙 覺得問得冇意思咪唔答囉
唔駛咁既巴打們

同意
總會有新手

其實淘寶都得

其實淘寶都得

沒有分型號?得一個size?
巴打們 問有邊支桿比較快啲
家下用vgod pro mech 加528 行0.09ohm
同埋有冇邊支桿可以加stack

買返枝真正美國制造應該滿足到你
AV杆 可以一試

我都諗住買

請教。點樣做?

其實香港有冇鋪頭會有丁油賣

請教。點樣做?

其實香港有冇鋪頭會有丁油賣

犯法的

其實淘寶都得

梗係有分 自己打下啲keyword搵下就有
我連鏍絲都係淘寶
大家好 我係外國讀書既巴打
想問下我就快返香港 帶唔帶得有丁既油返去? 入境個陣會唔會有問題?
因為香港好似唔俾keep有丁既煙油
唔該哂
大家好 我係外國讀書既巴打
想問下我就快返香港 帶唔帶得有丁既油返去? 入境個陣會唔會有問題?
因為香港好似唔俾keep有丁既煙油
唔該哂

香港有丁油犯法的
新手。想係到睇多啲。學多啲。

其實淘寶都得

我連鏍絲都係淘寶

唔該巴打,尋日自己淘寶搵到
不過我無乜野應該唔會再入黎喇,等第日攪到要計W數D加減乘除先勞煩呢度D巴打,無謂拖低哂呢度D質素

其實淘寶都得

我連鏍絲都係淘寶

不過我無乜野應該唔會再入黎喇,等第日攪到要計W數D加減乘除先勞煩呢度D巴打,無謂拖低哂呢度D質素

其實唔洗太介意喎
我見sense blazer pro淘寶得一間有得賣 係咪我關鍵字打錯
Btw想買雙電機 ijoy個部好定predator好?正係想佢點火唔好delay咁勁

係得一間
想買黎試佢隻芯
好多野想買

Sense blazer pro 係咪可以用tfv8 同tfv12既芯?
睇d review但又唔係太識英文 聽d唔聽d

係得一間
想買黎試佢隻芯
好多野想買

Sense blazer pro 係咪可以用tfv8 同tfv12既芯?
睇d review但又唔係太識英文 聽d唔聽d

blazer 200 應該可以用 tfv8 芯
blazer pro 最特別係出左隻兩橫兩直鋼線芯
所以我想買黎試
我英文唔係超掂通常睇 utube 開字幕唔洗下下聽靠估

其實淘寶都得

我連鏍絲都係淘寶

巴打唔駛太介意啦 有咩都可以照問 冇質素高低之分
如果係淘寶淘J油,比海關周到會有咩後果?

你話有丁? 洗乜淘

香港有丁賣?

自己搵下啦 有就一定有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞