[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike

話哂金皇冠
如果唔得
負皮佢啦

話哂金皇冠
如果唔得
負皮佢啦

之前好似話有批發踢爆佢賣假油

話哂金皇冠
如果唔得
負皮佢啦

唔撚係掛
我仲係佢到買咗新mod

話哂金皇冠
如果唔得
負皮佢啦

唔撚係掛
我仲係佢到買咗新mod

可能係同行唱衰佢姐

話哂金皇冠
如果唔得
負皮佢啦

唔撚係掛
我仲係佢到買咗新mod

可能係同行唱衰佢姐

你個名好熟,是咪三一如三?
唔知係咪大啖得濟同太快
個芯好似好易燶,岩岩新換又開似嚟料,不過放一陣無咩

話哂金皇冠
如果唔得
負皮佢啦

唔撚係掛
我仲係佢到買咗新mod

可能係同行唱衰佢姐

你個名好熟,是咪三一如三?

唔係
唔知係咪大啖得濟同太快

見 d 鬼可以一口吸 6 7 秒
點會咁易燶
你係咪 set 錯 mode / set 錯 w
唔知係咪大啖得濟同太快

成品? 轉玩DIY囉
啱啱轉玩RDA 但係一品淘啲油翻嚟 尤其枝Tea Up隻味怪怪地咁 唔知係咩問題
唔知係咪大啖得濟同太快

見 d 鬼可以一口吸 6 7 秒
點會咁易燶
你係咪 set 錯 mode / set 錯 w

我都可以over 10秒 tfv8 big baby 55w
有冇人用過tfv8系列列既rba?
我用緊tfv8 bady既rba,但上完絲裝上mod到就話我ohm too high,一係就跳到2.xx ohm。但係裝返個rba蓋又去跌返正常ohm。搞到燒唔到絲,冇得用
試過換絲重裝都一樣,有冇解決辦法
我用緊tfv8 bady既rba,但上完絲裝上mod到就話我ohm too high,一係就跳到2.xx ohm。但係裝返個rba蓋又去跌返正常ohm。搞到燒唔到絲,冇得用

Tfv8 rba 上網睇好似係有d接觸不良
啱啱轉玩RDA 但係一品淘啲油翻嚟 尤其枝Tea Up隻味怪怪地咁 唔知係咩問題

Tfv8 rba 上網睇好似係有d接觸不良

係咪冇得整,咁我都係乖乖地買返個rta用
新手想問吓有乜平靚正選擇
平時係外國食無帶過返來 想問下邊到買juice好

香港好多實體店都有juice 賣
但冇j 的
有冇人知旺角個間vapor spxx 有冇伏?
買左個the troll rta
但上佢個裝cheak code 又彈左呢句野比我
好擔心 唔係實體店都買到假野掛。。。。

認真之前都講過 好多實體店都係淘寶野黎
實體店並唔會話一定正貨
不過 code 既問題 咪sd 個mail 去官方問下
有時可能係官方都有問題(有d 廠其實知code hea做)

原來係我打錯左個code
d 空白健係唔洗打落去的

但冇j 的

有咩實體店推薦

但冇j 的

有咩實體店推薦

我上網買多 好少去實體店買
但黎緊都想周圍試下油

真唔真我唔知,但我係果度買啲貨都用得幾好
我初初買個atomizor 漏油都換左比我
但建議去觀塘果間個女Sales 好好多
Mk 果個mk 妹

真唔真我唔知,但我係果度買啲貨都用得幾好
我初初買個atomizor 漏油都換左比我
但建議去觀塘果間個女Sales 好好多
Mk 果個mk 妹

冇野呀,我打錯code 咋..
一場誤會
唔知係咪大啖得濟同太快

如果你吸得密不如玩rda啦
我用成品芯兩三曰就燶,成日換又貴,宜家都轉左rda
Wanna sell tarot mini, anyone interested!!??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞