[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
有無爸打知邊到有平啲嘅煙油買 香港啲鋪頭好貴 我啱啱去左room6_ 到買
predator 228 加兩個電同煙油要1050

我都係淘寶買油。不過好驚係假。
有無爸打知邊到有平啲嘅煙油買 香港啲鋪頭好貴 我啱啱去左room6_ 到買

我都係淘寶買油。不過好驚係假。

依家好多都係香港買番。再自己mix淘寶油。因為淘寶油有丁
唔見左粒電 個霧化芯又燶左
搵個借口搵機
有無巴打玩厭左有AL85放?

我覺得係實體鋪到買煙油唯一好處就係可以試
試到你認為岩就可以做長期口糧
雖然淘寶可以一次過買幾支返黎試
但係有時可能買幾支最後都係唔岩食而擺左係到
同埋驚假油
搵個借口
想問AL85 粒電邊到有我買?

*得

新手留名

我重未開始玩 rda / dta

一入坑就玩rdta

*得

要平又等得嘅可以淘 想快嘅就去香港vape store買

https://jdgd.taobao.com/category-1257902571.htm?spm=a1z10.1-c.w4010-15555085968.7.563513979PmY2Q&search=y&catName=%B5%E7%D7%D3%D1%CC%B5%E7%B3%D8#bd
呢間全部堅嘢 好耐之前舊登啲巴打推介
我全屋啲18650都係喺呢間買

要平就淘寶

爸打你會係邊到買開?

我喺一品買
幾支藍爆都係喺一品買 有晒code 上網check過係真
食多啲咪早啲化療囉
食多啲咪早啲化療囉

係就好我都想快d死
新加入,未追個post,
巴絲們dry herb atomizer有冇推介?
大家點睇aspire zelos依部機? 都幾靚仔
大家點睇aspire zelos依部機? 都幾靚仔

利申 用緊aspire breeze,但啲味好似唔太出咁
淘寶邊間有無丁藍爆 搵唔到
淘寶邊間有無丁藍爆 搵唔到

淘寶有你都未必夠膽買啦
香港買啦 搵巴打
搵個借口

巴打,我有部AL85開咗試機,之後未用過,你有無興趣收?
電子物理題 :
若一個人平時食開 around 70w

用單電 e.g. AL85 會快 d 換電
定係雙電 200w 快 d 換電?
搵個借口

巴打,我有部AL85開咗試機,之後未用過,你有無興趣收?

放幾錢呀?
新手想問下玩成品芯換味係咪點都會溝油
另外如果有炸油情況要點解決
前日入手左al85 starter kit

洗tank換芯唯一方法
轉玩rta方便好多

粒coil係咪淨係抹就得?
我係食幾啖就會想換味果d人黎
可能rda會適合d
電子物理題 :
若一個人平時食開 around 70w

用單電 e.g. AL85 會快 d 換電
定係雙電 200w 快 d 換電?

應該單電掛
我之前istcik pico 食55收工差唔多無電
而家218收工先用得2格
屌,我個vo-m個黑色玻璃倉而家已經開始甩色
想換rdta玩
想換rdta玩

呢個籍口
想換rdta玩

呢個籍口

我d 油就食晒...買多幾支試味順手買多部機試快d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞