[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
買完,佢賣部display機我 落到樓下先發現部機啲漆甩甩地有啲白邊 不過算啦 功能冇問題就算都幾有耐心教我玩嘅 試咗6支油 都買咗2支
買完,佢賣部display機我 落到樓下先發現部機啲漆甩甩地有啲白邊 不過算啦 功能冇問題就算都幾有耐心教我玩嘅 試咗6支油 都買咗2支

R鋪賣display機??

R鋪賣display機??

Vicus Vape 自己又心急嘅 同埋又有得趕時間

重乜唔上返去換?

重乜唔上返去換?

電子煙呢啲個外形又冇所謂 我聽日帶返工應該半日都會花哂 我自己又趕時間去食飯
仲有邊間實體店唔好嫁?公開俾大家知道。少啲人中伏嘛

做咩要咁樣去刻意攻擊人
人地都係做生意 我又唔會做呢啲野去攻擊其他實體店
只係咁岩講開 我去開邊間覺得好姐

唔係要攻擊人,做生意,有啲人用低劣嘅手法去做生意就唔好啦,自己中咗伏唔想其他人中伏啫。

有啲舖比市面上就一倍嘅定價,係咪要提醒下其他人要小心格價。有啲賣劣質油,賣假油,會食到人唔舒服。係咪要提醒其他人。

有時我地依啲新手,真係唔識分嫁嘛。
之前就係有人提點c p係假油,我先知。避免中伏。
又唔係打手。

等陣好天就去好景果間幫襯下先

我都想出旺角搵下有無好睇既810吸嘴可以買

因為睇utube見好景果間介紹得好仔細 學到唔少嘢 所以去幫襯下

我覺得搵實體店價錢公道之餘服務同態度都好緊要
如果態度好服務好 我個人覺得貴少少 當然唔好過份啦
我係願意既 至於你講個間....我個人覺得
I don't really like it, good luck

咁如果旺角嘅話有邊間會好啲
或者188都得 我見188都關咗幾間

Vicus Vape 啦
呢間我去開 價錢公道 超肯教
唔好再行冤枉路喇
利申 講明我自己都係個到買野 話我打手既就算9數

咁vape it on 呢?可以?

上過Idv 旺角鋪玩 傾過計一陣 之後自己坐係一面食
又上過room86 明明收11點 仲搞到1130先走
Vapor sp... 上過旺角 觀塘 咁岩都係老闆係好到 而且無客 都傾左起碼半個鐘 旺角都搞到人ot

V iton上到去就無咩野傾 聽人講上過去試味 比人黑面 又比人串

觀塘etank都上左去成兩個鐘 學下trick 試下油咁
都幾好架

Vicus 我未有時間上
我有時間都想上去傾下計

傾咩 首先都係電子煙野 咁岩每次都野想知
所以每一間都唔同問題
基本上話 上黎玩下 食下都唔會點sell你
起碼幾間都無sell 先

希望幫到巴打
predator 新手LM

想問煙油正價係:180$ 30ml?
有無得再做平d
仲貴過食真煙

我都想出旺角搵下有無好睇既810吸嘴可以買

因為睇utube見好景果間介紹得好仔細 學到唔少嘢 所以去幫襯下

I don't really like it, good luck

唔好再行冤枉路喇

Vapor sp... 上過旺角 觀塘 咁岩都係老闆係好到 而且無客 都傾左起碼半個鐘 旺角都搞到人ot

V iton上到去就無咩野傾 聽人講上過去試味 比人黑面 又比人串

都幾好架

我有時間都想上去傾下計

所以每一間都唔同問題

希望幫到巴打

論服務態度同技術問題13樓(即係vicus vape
同etank真心覺得唔錯
predator 新手LM

想問煙油正價係:180$ 30ml?
有無得再做平d
仲貴過食真煙

睇你想唔想淘寶。淘寶一定最平。最平連運費35一支都有,貴嘅120至180都有。

我早兩日係v party 到買咗四支350 佢話如果十支800

c p 第一次買,話自家油,made in hk ,依到嘅巴打話係假油。

觀塘好運工廈都買過。180一支,美國油

Anyone interested?? $450 with batteries and everything

正wor

咁大隻字3mg
巴打希望你唔係喺香港賣呢set嘢

唔好再行冤枉路喇

都幾好架

我有時間都想上去傾下計

所以每一間都唔同問題

希望幫到巴打

第一次買係c p ,買完試過換機,即換。有一百天保證換機。態度好好,售後服務都好好。不過之後先知原來賣貴差唔多一倍。佢地係寫made in hk 。亦有巴打話佢地賣假油。我唔識分。

Mk idv 老闆幾好,詳細介紹,討論。個女仔就chur你買野,無乜耐性介紹同講解。

V it on mk店 咁啱有客,老闆娘同員工都跟緊客,老闆娘都串串地,等等下我都走咗。
灣仔店個女仔好有禮貌,不過唔係好識。

觀塘e tank 幾好,兩個男仔好落意講解,討論。無買野

觀塘 vapor spot 女仔有料,討論,試味。唔chur買。

Mk w plaza前身係chik之堡 有兩間
一間vapebull 望過下,無入去
一間v party ,算平。350四支 800十支 機款就無乜,主賣油多。

Vicus vape 好多人介紹,未上過去。搵日上去試下。

以上只是去過嘅感受。大家討論下參考下。我都係新手,玩咗唔夠兩個月。大家研究研究。

唔好再行冤枉路喇

都幾好架

我有時間都想上去傾下計

所以每一間都唔同問題

希望幫到巴打

第一次買係c p ,買完試過換機,即換。有一百天保證換機。態度好好,售後服務都好好。不過之後先知原來賣貴差唔多一倍。佢地係寫made in hk 。亦有巴打話佢地賣假油。我唔識分。

Mk idv 老闆幾好,詳細介紹,討論。個女仔就chur你買野,無乜耐性介紹同講解。

V it on mk店 咁啱有客,老闆娘同員工都跟緊客,老闆娘都串串地,等等下我都走咗。

觀塘 vapor spot 女仔有料,討論,試味。唔chur買。

一間v party ,算平。350四支 800十支 機款就無乜,主賣油多。

以上只是去過嘅感受。大家討論下參考下。我都係新手,玩咗唔夠兩個月。大家研究研究。

唔好再行冤枉路喇

都幾好架

我有時間都想上去傾下計

所以每一間都唔同問題

希望幫到巴打

都係果句 基本上我咩都唔會響香港既鋪買 連個吸咀都可以貴成倍多既
你以為淘寶仆街 香港人可以仲仆街
要知道香港已經唔駛點計稅去做生意
有無人用過Smoant 隻Battlestar RDTA
上網睇好似無咩負皮
而家心大心細想買Battlestar/Merlin/Atom Apocalypse RDTA
I care 細細部,有無人玩過?

我有icare同icare Solo依兩部
真係極度方便不過唔好諗食到咩味, 兩部都係人仔6/70蚊一部
咁平 買部試下玩囉

真係極度方便不過唔好諗食到咩味, 兩部都係人仔6/70蚊一部
咁平 買部試下玩囉

玩具feel 慳返買多兩支油好過

咁平 買部試下玩囉

I care 我有一部。得15w到,味一定少啲。不過只要大大力長吸都有味同中量薄煙
玩左一排成日要帶幾粒電出街幾煩
想由pico試上predator+bigbaby

Anyone interested?? $450 with batteries and everything

正wor

Interested??

正wor

咁大隻字3mg
巴打希望你唔係喺香港賣呢set嘢

My friend gave me this didn't even try it what's the difference??
想請教下 之前見到有巴打買Philip Rocke Honey Cream 係咪Dripclub買完直送香港?係咪冇J?
想買但係又唔想淘寶 驚係假油 真係好想試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞