[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
新手報到,
請問有冇好平靚正入門好介紹
煙仔好貴

https://t.me/Ecner

有wholesale價架喎 不過唔知幾多先肯ship

有興趣, 咩價位

運唔運得丁丁

Wholesale 個價30ml黎講仲平過淘寶 所以你話賣$150 個啲賺緊幾多錢一支?

雖然我已無做,交低哂比靚仔拍擋,但既然你講得$150,即係話緊LetsVapePal,當我對號入座,事車係LVP之前的確無人做$150,如果我地令其他同行受損,唔好意思,但由day one 開始已講明我地定位係平過或等於淘寶而又遠比實體店平,呢點今日仲維持緊。而一直提出我地係提供平台比大家方便,時間=錢,每人時間成本不同,我唯有做下跑腿幫下大家,如果用頭一水賺的錢再放哂落格仔舖租方便大家都食水深既話,我無野好講。幫襯過我地的巴打都知,有人就咁買一枝油,我地係直頭渣車送比佢方便佢,唔通我同你計油錢? 大家做人開心便可。
當然有平既東西大家分享當然開心同時支持,自由巿場就係咁,人人都可以掛名做團購做網購,巴打你都一樣可以,但如果唔付出又要質疑對方付出,我諗個世界無咁著數吧。
你踩我地街坊生意無用,我地隨時唔做都得,留力打贏d大莊家把啦。
不過巴打咁利害,我非常支持並讚成你多提供資料比大家,我本人一定支持。

巴打唔駛咁大反應既
我都冇幫襯過你 寧願淘寶
但貴唔貴有冇服務呢d 係個人選擇
賣幾錢賺幾多又有咩所謂
我自己都望過d 批發價
咁想做下生意仔係有賺先有得撈
不過上得連登高登呢d 預左會有人講 事實係全港你都仲係算最平 揸唔揸車送其實冇人care 個客都係要件貨者
唔駛激動既
你地開多d店 競爭大d自然又平d 囉
真係有時間自己搵貨等寄根整唔會係香港買

人地平又話人乜7乜7
做咩姐你

冷靜少少,心平氣和扯口煙先
新油試食

有奶味會唔會好甜
dripclub 訂,三星期到貨
已淘 smoant charon 218w
用住 al85 + 鸚鵡螺 2 / charon 218 + baby 先

等 predator 隻 elabo tank 獨立發賣再考慮入埋

其實有幾隻 tank 選擇 :
sense blazer 200
eleaf melo 300
cigpet eco12
elabo

大家點睇?

我想買sense blazer pro tank 但佢d芯係d網睇有小小貴

同 smok tvf8 通用芯 (好似係)
已淘 smoant charon 218w
用住 al85 + 鸚鵡螺 2 / charon 218 + baby 先

等 predator 隻 elabo tank 獨立發賣再考慮入埋

其實有幾隻 tank 選擇 :
sense blazer 200
eleaf melo 300
cigpet eco12
elabo

大家點睇?

我想買sense blazer pro tank 但佢d芯係d網睇有小小貴

同 smok tvf8 通用芯 (好似係)

p.s. pro tank 唔知, 初初以為你講 blazer 200
未試過電子煙想試下 iqos2點睇
頂唔頂到癮 ?
新油試食

banana milk正唔正?

有興趣, 咩價位

運唔運得丁丁

Wholesale 個價30ml黎講仲平過淘寶 所以你話賣$150 個啲賺緊幾多錢一支?

雖然我已無做,交低哂比靚仔拍擋,但既然你講得$150,即係話緊LetsVapePal,當我對號入座,事車係LVP之前的確無人做$150,如果我地令其他同行受損,唔好意思,但由day one 開始已講明我地定位係平過或等於淘寶而又遠比實體店平,呢點今日仲維持緊。而一直提出我地係提供平台比大家方便,時間=錢,每人時間成本不同,我唯有做下跑腿幫下大家,如果用頭一水賺的錢再放哂落格仔舖租方便大家都食水深既話,我無野好講。幫襯過我地的巴打都知,有人就咁買一枝油,我地係直頭渣車送比佢方便佢,唔通我同你計油錢? 大家做人開心便可。
當然有平既東西大家分享當然開心同時支持,自由巿場就係咁,人人都可以掛名做團購做網購,巴打你都一樣可以,但如果唔付出又要質疑對方付出,我諗個世界無咁著數吧。
你踩我地街坊生意無用,我地隨時唔做都得,留力打贏d大莊家把啦。
不過巴打咁利害,我非常支持並讚成你多提供資料比大家,我本人一定支持。

巴打唔駛咁大反應既
賣幾錢賺幾多又有咩所謂
我自己都望過d 批發價
不過上得連登高登呢d 預左會有人講 事實係全港你都仲係算最平 揸唔揸車送其實冇人care 個客都係要件貨者
唔駛激動既

人地平又話人乜7乜7
做咩姐你

我又建議紋青你睇清楚user name先覆
首先唔係話post上黎就一定係同行 你對家乜乜柒柒既
我最有意見反而係你個句我地定位係平過或等於淘寶而又遠比實體店平 機同diy霧化你的確係食水唔深 但啲油個價格係做唔到你所講個句平過或等於淘寶 只係cap水cap得比寶體店少
dripclub 訂,三星期到貨

三星期咁耐

兩星期多d啦 未到三星期

運唔運得丁丁

巴打唔駛咁大反應既
賣幾錢賺幾多又有咩所謂
我自己都望過d 批發價
唔駛激動既

人地平又話人乜7乜7
做咩姐你

我最有意見反而係你個句我地定位係平過或等於淘寶而又遠比實體店平 機同diy霧化你的確係食水唔深 但啲油個價格係做唔到你所講個句平過或等於淘寶 只係cap水cap得比寶體店少

無可否認佢油唔係平好多 但機賣得平過人都要俾你話食水
洗唔洗用批發價賣俾你先叫平啊 賺下車馬費都要啦下話 不過如果你係用批發價買開 咁我無嘢講嘅 巴打用意都係俾啲驚用淘寶會買假嘢嘅用家 你識窿路買你叻囉 咁都有位俾你屌下 不如你屌下啲實體店啦
連登仔個個都開善堂
要用私人時間 做公家野
叫得幫巴打唔可以有食水 一蚊都嫌多
先唔會比人屌

權利與義務

巴打唔駛咁大反應既
賣幾錢賺幾多又有咩所謂
我自己都望過d 批發價
唔駛激動既

人地平又話人乜7乜7
做咩姐你

洗唔洗用批發價賣俾你先叫平啊 賺下車馬費都要啦下話 不過如果你係用批發價買開 咁我無嘢講嘅 巴打用意都係俾啲驚用淘寶會買假嘢嘅用家 你識窿路買你叻囉 咁都有位俾你屌下 不如你屌下啲實體店啦

我唔係唔俾佢賺 但賺得黎又提住呢句口號 你唔覺好矛盾?
要用私人時間 做公家野
先唔會比人屌

權利與義務

高質

好似上次咁第100位巴打, 我送個The Troll RDA比佢咁先啱.
或者唔好第100個, 應該每一個都送
要用私人時間 做公家野
先唔會比人屌

權利與義務

大條道理話係賺你錢 我覺得無咩問題
不過個重點係而家佢並唔係好似當初前幾個post話巴打買野有優惠價之餘此類既說話去做 又借個post黎宣傳 咁真係無問題咩?

巴打唔駛咁大反應既
賣幾錢賺幾多又有咩所謂
我自己都望過d 批發價
唔駛激動既

人地平又話人乜7乜7
做咩姐你

我唔係唔俾佢賺 但賺得黎又提住呢句口號 你唔覺好矛盾?

我唔覺得佢呢句嘢同賺有咩矛盾喎
人地都講到明做下街坊生意 價位有眼你睇 油貴你可以唔幫襯 自己搵方法買囉 但唔係咁樣搵位入人架下話

係咪要開宗明義「我擺明賺你」咁先ok 你呢類香港人係咪食得屎太多
你要拎wholesale呢啲價比 梗無得比架喎 理性啲啦你
我喺外國帶左部返嚟 應該要換coil 同埋想換下juice 有無邊度好推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞