[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike

Anyone interested?? $450 with batteries and everything

正wor

咁大隻字3mg
巴打希望你唔係喺香港賣呢set嘢

My friend gave me this didn't even try it what's the difference??

3mg係有丁
你管有已經係犯法 仲要賣 陣間海關放䖳 你可以洗定屎忽

根 據 《 藥 劑 業 及 毒 藥 條 例 》 ( 香 港 法 例 第 138章 ) , 尼 古 丁 屬 第 I 部 毒 藥 。 含 尼 古 丁 的 電 子 煙 , 被 視 為 藥 劑 製 品 , 必 須 獲 藥 劑 業 及 毒 藥 管 理 局 批 准 註 冊 , 方 可 銷 售 或 分 銷 。 管 有 或 銷 售 未 經 註 冊 藥 劑 製 品 , 以 及 在 未 經 授 權 的 情 況 下 管 有 或 銷 售 第 I 部 毒 藥 , 均 屬 違 法 。 一 經 定 罪 , 每 項 罪 行 最 高 可 判 罰 款 100,000 元 及 監 禁 兩 年 。

Anyone interested?? $450 with batteries and everything

正wor

咁大隻字3mg

My friend gave me this didn't even try it what's the difference??

3mg係有丁

根 據 《 藥 劑 業 及 毒 藥 條 例 》 ( 香 港 法 例 第 138章 ) , 尼 古 丁 屬 第 I 部 毒 藥 。 含 尼 古 丁 的 電 子 煙 , 被 視 為 藥 劑 製 品 , 必 須 獲 藥 劑 業 及 毒 藥 管 理 局 批 准 註 冊 , 方 可 銷 售 或 分 銷 。 管 有 或 銷 售 未 經 註 冊 藥 劑 製 品 , 以 及 在 未 經 授 權 的 情 況 下 管 有 或 銷 售 第 I 部 毒 藥 , 均 屬 違 法 。 一 經 定 罪 , 每 項 罪 行 最 高 可 判 罰 款 100,000 元 及 監 禁 兩 年 。

本身無人講都留意唔到

正wor

咁大隻字3mg

3mg係有丁

Oh shit I will give it back to my friend then thanks for reminding tho

正wor

咁大隻字3mg

3mg係有丁

Oh shit I will give it back to my friend then thanks for reminding tho

你講英文應該係住外國既
⼂⼀⼂⼃⼀
新油入手

邊度買架

香港入貨。350 4支
mk 前身係chik 之堡嗰到一樓

咁抵

我買左最右果枝,係咪jasmine tea
大伏已中,我買150定180

係吖,我係觀塘買嫁嗰支。
中伏?
嗰支要mix埋其他味食。就咁食啲味好濃

我好似買貴好多
350 4枝應該唔係假油掛
其實點樣可以Check
I care 細細部,有無人玩過?

我有icare同icare Solo依兩部
真係極度方便不過唔好諗食到咩味, 兩部都係人仔6/70蚊一部
咁平 買部試下玩囉

玩具feel 慳返買多兩支油好過

唔係嫁。番工用好方便。唔易漏油 。放係衫袋仔到。完全唔覺。頂煙癮好正。咁同大機比,一定無得比。無兩全其美嘅。番工期間又好難拎咁大部出黎食。
其實點樣可以Check

我都驚嫁。但係賣假油唔會因為假所以賣平啲嘛。佢當真賣嫁嘛。
不過食咗幾日。無頭痛無喉嚨痛。
之前試過淘寶食到頭痛。
有無人用過Smoant 隻Battlestar RDTA
上網睇好似無咩負皮
而家心大心細想買Battlestar/Merlin/Atom Apocalypse RDTA

THE TROLL BETTER THAN ALL OF ABOVE
上網睇好似無咩負皮
而家心大心細想買Battlestar/Merlin/Atom Apocalypse RDTA

THE TROLL BETTER THAN ALL OF ABOVE

巴打你用緊the troll?
Gx 350有興趣喎,有用到四粒電咁多咩

4電好處其實係續航力高同推力大d平均d你用過單電/雙電機就會感覺到佢既分別 呢部我覺得最特別都係有得較歐值

Thanks bro 就入呢部試下,我部starter 唔夠力喇

如果唔係食好高watt數,雙電都好夠?

雙電都出到200w 你仲想要幾高

係囉,我就係話雙電都去到220w啦。仲要四電?得過重字

唔識呀麻有冇推介

部部大廠野都差唔多 最緊要唔好多先天病 / 造工好
自己有部smok alien 220w 雖然唔係成日用但暫時都幾滿意
不過屌佢老母甩漆真係甩到好撚嚴重 所以已經貼左skin
勁靚

巴打部alien 買幾錢?
其實點樣可以Check

之前試過淘寶食到頭痛。

回報吓
係極客買MOD送嘅油,會有你所講嘅喉嚨痛,頭有啲暈,我諗都係假
係小馬到買咗支OMG,啲味淡到仆街,同我係實體店買完全無得比
暫時係咁多,仲有支係極客到買嘅MYLK,未試

總結,真係唔好上咁多淘寶買油
你話MOD都霧化器都少事
用左兩隻成品 fused clapton 0.3ohm 放 rta
入埋棉放上 mod 得出 0.28
cal 完 watt 數 57.14
其實有冇問題
同埋若果想上高 d watt 可以點搞?
其實點樣可以Check

之前試過淘寶食到頭痛。

回報吓
係極客買MOD送嘅油,會有你所講嘅喉嚨痛,頭有啲暈,我諗都係假
係小馬到買咗支OMG,啲味淡到仆街,同我係實體店買完全無得比

mod 送十居 9 都唔會真
不如問下佢若果唔送油可以送乜仲好
上網睇好似無咩負皮

rdra 我諗緊 avocado 24 舊版定 ijoy limitless plus
上網睇好似無咩負皮

rdta 我諗緊 avocado 24 舊版定 ijoy limitless plus
用左兩隻成品 fused clapton 0.3ohm 放 rta
其實有冇問題

同埋個 tank 行 57w 都熱熱地
其實點樣可以Check

之前試過淘寶食到頭痛。

回報吓

有啲巴打話淘寶買霧化器,成品芯嗰啲會易漏油,做得唔仔細。油,早排買咗一大批淘寶油有mg,跟住買香港嗰啲油,溝住用。好好多。又無咁貴。一模一樣嘅香港150以上。淘寶40以上。
無頭痛無喉嚨痛就算。
其實有冇問題

自己穿棉唔太怕高W
直接推上60w 都可以
花絲有時超少少 個味道仲好
60-70w搵下有無岩自己
吸快少少

我自己食 吸咀唔熱
但有時個咀掂到個tank 好熱

如果用vape專用棉仲好
無咁易燶
其實有冇問題

自己穿棉唔太怕高W
直接推上60w 都可以
花絲有時超少少 個味道仲好
60-70w搵下有無岩自己
吸快少少

我自己食 吸咀唔熱
但有時個咀掂到個tank 好熱
我都係個 tank 較熱因為我吸得幾密

如果用vape專用棉仲好
無咁易燶
我入左 beacon 棉
其實有冇問題

如果你果個成芯發熱線寫住 0.3ohm 咁用1對唔係應該0.3除2嫁咩?
所以得出黎既電阻唔係應該0.15ohm左右?點解會係0.28
如果我理解錯請話我返知
同埋clapton線都係要用比較大w推先比較有味
預返60w以上,所以比較食電
其實有冇問題

如果你果個成芯發熱線寫住 0.3ohm 咁用1對唔係應該0.3除2嫁咩?
所以得出黎既電阻唔係應該0.15ohm左右?點解會係0.28
如果我理解錯請話我返知

我放上 mod 度個 reader 出左 0.28 ohm
所以我唔知係咪我 build 有問題所以問問
其實有冇問題

如果我理解錯請話我返知

ps 未入棉之前 ohm 係細 d 既
其實有冇問題

如果我理解錯請話我返知

有無試過重新拆個霧化器再裝返落部主機到
揀返new coli
其實有冇問題

如果我理解錯請話我返知

有無試過重新拆個霧化器再裝返落部主機到
揀返new coli

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞