[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike

218 TC 手已入
等埋 T6 芯就可以試 100w

銀色幾靚

真金屬
唔敢搏銅色怕太假
但兩部一齊拎出街個重量係唔講得笑

218 TC 手已入

銀色幾靚

真金屬
唔敢搏銅色怕太假
但兩部一齊拎出街個重量係唔講得笑

兩粒制加usb 好似起人樣咁
有啲會smile face
如果係淘寶淘J油,比海關周到會有咩後果?
如果係淘寶淘J油,比海關周到會有咩後果?

我都想知

0mg 拉乜?

咁你扲得反?

要等化驗所報告出左証明無丁先拎得返

哇咁佢咪開晒你所有油?
拎幾多去做化驗?

拎晒
個度7支油
自此之後我用集運, 乜事都無

前後整左幾耐左扲得反?

要半年

半年
集運就無事?

花絲同22g絲都送到了

另外又忍唔住買多左幾隻油返黎試
不過支茶韻落左單先話文山鐵觀音冇貨,換左隻阿里山桂花比我,
同埋支fresh個包裝膠膠地,唔知係咪假油

218 TC 手已入

巴打靚機

花絲同22g絲都送到了

油分別幾錢?同埋用後感覺如何?特別想知茶味!
有無丁嫁?
Kayfun 5大家會點繞絲?

218 TC 手已入

巴打靚機

多得業巴推介
唔係就入左 battlestar

218 TC 手已入

巴打靚機

多得業巴推介

點解唔帶一部大機岀街就算

218 TC 手已入

巴打靚機

多得業巴推介

點解唔帶一部大機岀街就算

一部有 J 一部冇
唔係都唔洗買兩部

花絲同22g絲都送到了

有無丁嫁?

仲未搞得掂隻rda同絲,試唔到新油
未試油,但支茶韻淨咁打開聞就好濃既茶味,幾香
RDA試上左clapton花絲雙發 0.47ohm 開37w,著2-3秒先熱有煙出係咪正常? 食落仲要冇味
唔知隻rda應該點玩
RDA試上左clapton花絲雙發 0.47ohm 開37w,著2-3秒先熱有煙出係咪正常? 食落仲要冇味
唔知隻rda應該點玩

0.47正常啊
唔知隻rda應該點玩

花絲要大watt d
唔知隻rda應該點玩

開50-60watt試下
ching有冇啲咩提子/菠蘿味煙油介紹?買過幾隻都係藥水味
ching有冇啲咩提子/菠蘿味煙油介紹?買過幾隻都係藥水味

台灣油 oil
可以一戰
新手想問 一次吸14,15啖 好似真煙咁食 部機係唔係會好熱下

花絲同22g絲都送到了

有無丁嫁?

仲未搞得掂隻rda同絲,試唔到新油
未試油,但支茶韻淨咁打開聞就好濃既茶味,幾香

細支唔係原裝。信得過?
新手想問 一次吸14,15啖 好似真煙咁食 部機係唔係會好熱下

四五啖就會好熱

問過店舗人士,一次四五啖要停。會過熱。我都怕存油玻璃會爆

四五啖就會好熱

基本上你導油夠唔會次次吸成10幾秒
我食得耐過真煙咁食都冇太大問題

四五啖就會好熱

點會咁易食到裂呀,只係怕你導唔切油,四五啖停都岩既,比佢吸返油上綿花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞