[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
同埋VGOD PRO 150抵唔抵屌?
定係賣牌子?
雖然真係好撚型
岩岩部al85同支biso vanilla custard到左,試左幾下,d煙一入肺就係咁咳,之前食煙仔都唔會咁
有冇巴打可以教下我點食
仲有個味好甜,甜到有d假,聞到已經好唔舒服。有冇其他少少甜或者係清味既油推介下,想試下生果味

應該係未習慣啲煙多。細細啖先。慢慢加多。
一開頭20至25w食。慢慢加上去。食慣咗再加5w
生果味可試沙冰
茶味清啲可試。好多隻都得。

初食其實最好食薄荷,好快適應。其他味都可以溝啲薄荷薄去就會順啲
你地平時係邊到食電子煙?
係香港想搵過地方食電子煙都好難

街食
有時候就會去啲電子煙鋪頭食
又有冷氣 又唔怕大煙到比人望
又可以呃水吹 認識多啲電子煙野

唔怕阻住人做生意?我見通常都有人係裡面買野。

一係得一個sale係到。可以吹啲咩?

本人唔係好易同陌生人傾。我好被動。

只想搵啲室內餐廳或cafe可以坐下。邊飲食電子煙

就算可食煙cafe,我地咁大煙,會唔會嚇親人呢

試過10幾人食到報警

我都想搵個地方幾十人一齊vape下交流下

淘寶既話 追追呢個post 當學下野
成日答自己用邊間廢事比人當打手
機既話 要睇你本身想戒煙定點 建議你去左實體店 體驗個自己係咪真係會接受到先
之後個人我覺得直接跳過新手機...會好d

你睇下有冇fd 玩或者搵機會試下先 唔好咁快買住

我本身都唔食煙,一玩就落坑
其實試玩都係一千姐,飲下酒食下飯都冇左啦
一於買試下啦

其實要睇你想點玩 我都有fd 冇食開煙去玩 佢真係有心玩煙圏果d 既 但如果你話冇原因想玩既 貪得意既
真係冇咩必要晒錢 搵機會試左先 真係有閒錢既 學你話一千蚊做筆直既話真係跳過d 入門機會好d

跳過入門呢樣真,入門機都係晒錢
你地平時係邊到食電子煙?
係香港想搵過地方食電子煙都好難

街食
有時候就會去啲電子煙鋪頭食
又有冷氣 又唔怕大煙到比人望
又可以呃水吹 認識多啲電子煙野

唔怕阻住人做生意?我見通常都有人係裡面買野。

一係得一個sale係到。可以吹啲咩?

本人唔係好易同陌生人傾。我好被動。

只想搵啲室內餐廳或cafe可以坐下。邊飲食電子煙

就算可食煙cafe,我地咁大煙,會唔會嚇親人呢

試過10幾人食到報警

我都想搵個地方幾十人一齊vape下交流下

哈幾十人。大煙到以為火警呀。到時比人逗有丁就死喇

機既話 要睇你本身想戒煙定點 建議你去左實體店 體驗個自己係咪真係會接受到先

一於買試下啦

其實要睇你想點玩 我都有fd 冇食開煙去玩 佢真係有心玩煙圏果d 既 但如果你話冇原因想玩既 貪得意既
真係冇咩必要晒錢 搵機會試左先 真係有閒錢既 學你話一千蚊做筆直既話真係跳過d 入門機會好d

其實都無分入唔入門機。
為戒煙嘅。可買細機/一體機,過下手癮。
想玩vape嘅,懶嘅最少都無set機。唔驚嘅可直接用rta。
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

抵就唔係好抵,不過雙電機來講算細部,算輕,買過部秒吸盒子,重到仆街
外觀我都覺得唔錯,不過真係偏貴
岩岩部al85同支biso vanilla custard到左,試左幾下,d煙一入肺就係咁咳,之前食煙仔都唔會咁
有冇巴打可以教下我點食
仲有個味好甜,甜到有d假,聞到已經好唔舒服。有冇其他少少甜或者係清味既油推介下,想試下生果味

應該係未習慣啲煙多。細細啖先。慢慢加多。
一開頭20至25w食。慢慢加上去。食慣咗再加5w
生果味可試沙冰
茶味清啲可試。好多隻都得。

初食其實最好食薄荷,好快適應。其他味都可以溝啲薄荷薄去就會順啲

唔該曬上面巴打,我試下先
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

抵就唔係好抵,不過雙電機來講算細部,算輕,買過部秒吸盒子,重到仆街

我原本都因為佢有機械mode 買佢
後尾vicus vape 老版話有部穩定木半機械
我試完 立即買左
又安全 反應又快
都平過vgod pro 150少少
有無巴打推薦RDTA?
平時正接扯入肺

一於買試下啦

宜家單電同隻電差唔多價
第一部直入雙電 around 200w
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

troll

一於買試下啦

宜家單電同隻電差唔多價

第一部vaporesso nebula kit
第二部Encom new beast dna75
等緊部hexohm V3.0 180w

總結係應該一開始就入hexohm
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

troll

好似都幾多巴打用troll

一於買試下啦

宜家單電同隻電差唔多價

個個都係咁所以先叫人唔好買入門機
買部雙電上到200w 既機對新手黎講玩咩都方便

一於買試下啦

宜家單電同隻電差唔多價

個個都係咁所以先叫人唔好買入門機
買部雙電上到200w 既機對新手黎講玩咩都方便

最起碼DNA200
反應都好緊要
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

troll

好似都幾多巴打用troll

見到有新機出,應該係成品芯。個倉好大咁。好長。可以7ml以上? 啱哂懶人用,入次有排食。部機都幾靚仔

見到有新機出,應該係成品芯。個倉好大咁。好長。可以7ml以上? 啱哂懶人用,入次有排食。部機都幾靚仔

食唔晒放過夜啲油會變味

食唔晒放過夜啲油會變味

一晚就變味?
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

搵到自己鐘意用既,唔會成日心思思換野
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

部部都好鐘意用點算
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

部部都好鐘意用點算

買多幾部玩囉
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

部部都好鐘意用點算

mod 兩三個就夠帶到幾多個出街丫
我寧願買多幾隻 tank rta rdta 好過
有冇邊間舖可以聞下d味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞