[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike

終於入手,$199

圈內黑色邊有流油情況。請教咩事?
我無開過依個位。

可能輕左膠或者熔左
試下拆唔拆到出黎 我就拆唔到

入咗個squonking mod,貪佢夠方便唔洗滴油
仲等緊個rdta所以求其攞個rda頂住先

我無開過依個位。

可能輕左膠或者熔左

https://m.youtube.com/watch?v=BbyEt5X2rY4&feature=youtu.be
原來要用下面個凹位扭
你試下拆開佢睇下舊膠有冇唔岩位or 爛左
btw 有冇人知邊度有呢隻既倉買
ching有冇啲咩提子/菠蘿味煙油介紹?買過幾隻都係藥水味

台灣油 oil
可以一戰

呢隻我都食緊 黑加倫
佢隻薄荷冇得輸

依排有間淘寶店。好多煙油,買一送一,買二送一,好多套餐

邊間?我都想搵
[quote]新手想入手 想問下有冇邊枝係低現?
我聽日想去觀塘indragonet買 好唔好定係上淘寶?[/quote

新手想入手 想問下有冇邊枝係低玩?
我聽日想去觀塘indragonet買 好唔好定係上淘寶?

budget

牌子?有冇型號果啲?

$1000左右會唔會好低?

一千已經可以買得好好 新手買AL85啦 佢好似做緊promote
利申非打手

我聽日想去鋪睇下 有咩要留意同埋仲要買咩配件果啲 多謝前輩指點

其實都冇咩 嗰度啲sales幾好 送電送煙油 基本上可以即玩

Captain 真心好型

我都用緊
之前睇mike vapes開箱時我已經覺得好型
但發覺佢冇得lock fire button, 次次食完放褲袋時要熄機先有啲煩

其實放入褲袋都好難先㩒到個button
Ching
我都想轉電煙 不過冇乜點研究
淘好定香港買好?
有咩牌子比較好?

我無開過依個位。

可能輕左膠或者熔左

https://m.youtube.com/watch?v=BbyEt5X2rY4&feature=youtu.be&feature=youtu.be
原來要用下面個凹位扭
你試下拆開佢睇下舊膠有冇唔岩位or 爛左
btw 有冇人知邊度有呢隻既倉買

我都係拆唔到。過兩日拎去實體店到比佢地整
ching有冇啲咩提子/菠蘿味煙油介紹?買過幾隻都係藥水味

台灣油 oil
可以一戰

呢隻我都食緊 黑加倫
佢隻薄荷冇得輸

依排有間淘寶店。好多煙油,買一送一,買二送一,好多套餐

邊間?我都想搵

上到去,打烟油就好多。要問清楚送唔送香港。
有需要就私下問舖頭。
巴打們 問有邊支桿比較快啲
家下用vgod pro mech 加528 行0.09ohm
同埋有冇邊支桿可以加stack
如果係淘寶淘J油,比海關周到會有咩後果?

你話有丁? 洗乜淘
入左AL 85
Ching 對watt數電阻有咩心得喜好?

睇 coil watt 做人
諗住搏一搏淘支丁液,係香港買油,自己加丁
我見sense blazer pro淘寶得一間有得賣 係咪我關鍵字打錯
Btw想買雙電機 ijoy個部好定predator好?正係想佢點火唔好delay咁勁
我見sense blazer pro淘寶得一間有得賣 係咪我關鍵字打錯
Btw想買雙電機 ijoy個部好定predator好?正係想佢點火唔好delay咁勁

Captain雙電推得幾快👍🏻

gx350
係大部左少少 勝在夠哂力 續航力高
打爆左個TOPBOX玻璃倉,係咪出去配一個,定要成個油倉換

你出到去咪知囉
巴打們 問有邊支桿比較快啲
家下用vgod pro mech 加528 行0.09ohm
同埋有冇邊支桿可以加stack

買返枝真正美國制造應該滿足到你
AV杆 可以一試
[quote]新手想入手 想問下有冇邊枝係低現?
我聽日想去觀塘indragonet買 好唔好定係上淘寶?[/quote

新手想入手 想問下有冇邊枝係低玩?
我聽日想去觀塘indragonet買 好唔好定係上淘寶?

budget

牌子?有冇型號果啲?

$1000左右會唔會好低?

一千已經可以買得好好 新手買AL85啦 佢好似做緊promote
利申非打手

我聽日想去鋪睇下 有咩要留意同埋仲要買咩配件果啲 多謝前輩指點

AL85香港賣大概400蚊,煙油30ml大概150蚊,電其實只值50蚊,不過香港一般都賣得幾貴(80-90),自己執生唔好比人劏。

你出到去咪知囉

咁有呢個POST黎做咩??有野咪打番去買間舖問咪OK囉

你出到去咪知囉

你呢啲問題.. 唉
低質

你出到去咪知囉

你呢啲問題.. 唉
低質

換霧化器又好,換玻璃倉你都係要出去架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞