[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike

3我都覺得夠
可能我本身少食煙同食過高過3嘅

我試過3同6,不過都有稀釋,加啲0mg同加大煙嘅油

啱啱試一試,將個入氣口關到好細,就無咁哽

試下先。

其實係咪煙太大你未適應到?

其實我覺得係啲油問題
平時我都係食開3,但係有啲油係好哽
唔係話吸入去嗰吓,係呼出嚟嗰野會好想咳,同埋我發覺係非美國油先會咁

可能係。都係呼先嗆。
可能係油問題⋯⋯

試下先。

其實我覺得係啲油問題
唔係話吸入去嗰吓,係呼出嚟嗰野會好想咳,同埋我發覺係非美國油先會咁

可能係。都係呼先嗆。
可能係油問題⋯⋯

我覺得係個人對各種油既適應性唔同者
因為有d 油既擊喉感會強d
有d 人對煙油又會比較敏感d

試下先。

其實我覺得係啲油問題

可能係。都係呼先嗆。
可能係油問題⋯⋯

我覺得係個人對各種油既適應性唔同者
因為有d 油既擊喉感會強d
有d 人對煙油又會比較敏感d

咁咪要慢慢試邊隻可以邊隻會敏感
最薄荷係咪halo果隻subzero…屌藍爆中撚左伏

藍爆唔正咩?
我見有巴打推介
最薄荷係咪halo果隻subzero…屌藍爆中撚左伏

藍爆唔正咩?
我見有巴打推介

油呢啲野真係見各花入各眼,人地覺得好自己未必啱
要試過先知

新貨到

淘寶?

新貨到

淘寶?

幾錢?

新貨到

淘寶?

Drip club
埋單600幾

好似好正喎

新貨到

淘寶?

Drip club
埋單600幾

好似好正喎

離遠已經聞到好大陣hazelnut味

有咩味分
個包裝有分加
新手啱啱買咗部aspire breeze,細細部 好方便
但想請問下同大機係咪會差好遠,啲味 口感冇咁出?
新手啱啱買咗部aspire breeze,細細部 好方便
但想請問下同大機係咪會差好遠,啲味 口感冇咁出?

係呀。我都有一個雙電主機。為咗番工方便用。買多咗一部 I care ,好似你嗰部。細細部。煙要長吸大力吸先會多。味比大機無咁出。不過真係好方便。
GX350圖
[img][url]http://i.imgur.com/FuoVGef.jpg[[/img][/url]

我都用緊gx350 紅色
甩色就冇乜 係花哂姐..
我又覺得幾好既 除左重左少少同埋要拎電出黎先充到之外
續航力高 又好力
買咗好多果味,依家先發覺自己原來只係鐘意酒味同奶油感覺嘅油。。。
買咗好多果味,依家先發覺自己原來只係鐘意酒味同奶油感覺嘅油。。。

留住先啦 有時食得多類似既味會口啖啖 到時轉下果味再轉返會好d

個蓋好易自己鬆開。頭先放係袋。成袋都係。有無辦法可以解決?
新手想入坑,
睇中3隻:
topbox mini, evic vtc mini, rx2/3
想問下大家會點揀

定係會有其他差唔多價但係更好既選擇

留住先啦 有時食得多類似既味會口啖啖 到時轉下果味再轉返會好d

我而家返工一隻味,返到屋企就轉味
新手想入坑,
睇中3隻:
topbox mini, evic vtc mini, rx2/3
想問下大家會點揀

定係會有其他差唔多價但係更好既選擇

我而家返工一隻味,返到屋企就轉味

係呀。我都係。一隻酒奶味一隻星巴克朱古力

個蓋好易自己鬆開。頭先放係袋。成袋都係。有無辦法可以解決?

擰實都會鬆開?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞