[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
你地平時係邊到食電子煙?
係香港想搵過地方食電子煙都好難

街食
有時候就會去啲電子煙鋪頭食
又有冷氣 又唔怕大煙到比人望
又可以呃水吹 認識多啲電子煙野

唔怕阻住人做生意?我見通常都有人係裡面買野。

一係得一個sale係到。可以吹啲咩?

本人唔係好易同陌生人傾。我好被動。

只想搵啲室內餐廳或cafe可以坐下。邊飲食電子煙

就算可食煙cafe,我地咁大煙,會唔會嚇親人呢

試過10幾人食到報警
屎忽痕買左IQOS 2.4PLUS
用左兩隻成品 fused clapton 0.3ohm 放 rta
入埋棉放上 mod 得出 0.28
cal 完 watt 數 57.14
其實有冇問題
同埋若果想上高 d watt 可以點搞?

如果你果個成芯發熱線寫住 0.3ohm 咁用1對唔係應該0.3除2嫁咩?
所以得出黎既電阻唔係應該0.15ohm左右?點解會係0.28
如果我理解錯請話我返知
同埋clapton線都係要用比較大w推先比較有味
預返60w以上,所以比較食電

我放上 mod 度個 reader 出左 0.28 ohm
所以我唔知係咪我 build 有問題所以問問

有無試過重新拆個霧化器再裝返落部主機到
揀返new coli

影個成芯盒睇下

我都係用beacon棉
無乜油 乾大半都幾理想
無燶

同食真煙差唔多

同食真煙差唔多

我見隔離果個post入面d巴打好多都為d左茶葉而煩惱緊

同食真煙差唔多

係呀。周圍都缺貨。好似話淘寶依家好嚴,同有一大貨比人起咗。所以個個都周圍問。

我通常上完棉個電阻都未試過差別咁大
會唔會係你D棉花份量太多導致太緊郁左條發熱線你唔知?
仲有你係咪已經燒左線檢查發熱平均啦?
最後你整完棉花之後2個線圈好似唔多平衡咁定係我錯覺

入完棉後 係咪掂到入氣位

絲 邊到買? 都想買返黎試下

咁最後個原因係邊到

呢隻成品花絲睇落應該係alien clapton,一般應該係0.45ohm,裝好大約0.22-0.23ohm,唔會係0.15

呢隻成品花絲睇落應該係alien clapton,一般應該係0.45ohm,裝好大約0.22-0.23ohm,唔會係0.15

因為巴打話呢隻絲係0.3ohm
咁如果呢個係0.45ohm
即係岩數
點先吹到煙圈

咁最後個原因係邊到

絲上唔實
wicking d 棉太厚
棉太難預講真...

同食真煙差唔多

係呀。周圍都缺貨。好似話淘寶依家好嚴,同有一大貨比人起咗。所以個個都周圍問。

知道邊度有得買都未必買到,除非熟客,個個都驚放蛇
有冇咩淘寶油商好,唔洗有丁,唔想頭疼頭暈
岩岩去左cwb搵鬼仔買野,mod 同kit平過出面好多,不過鬼仔問一句答一句,但態度都ok ,廣東話溝通
反而18650電賣90
仲有佢口中既japanese cotton姐係muji 棉賣20蚊得8塊左右
岩岩去左cwb搵鬼仔買野,mod 同kit平過出面好多,不過鬼仔問一句答一句,但態度都ok ,廣東話溝通
反而18650電賣90
仲有佢口中既japanese cotton姐係muji 棉賣20蚊得8塊左右

油係咪都係公價180一支
反而18650電賣90

油係咪都係公價180一支

冇得試油冇問到

業巴
反而18650電賣90

淨係 d side kick 配件收你貴 d 其實算係咁
講真宜家 d 價錢淘下已經知幾錢有幾多水位

利申 : 未買過 hk 野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞