[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike

因為食五啖以上,每啖吸大約3秒,個玻璃瓶就會好熱。我擔心會過熱有問題

Vape既熱力應該唔夠熱爆玻璃掛
你唔係佢好熱既時候淋凍水冇事既,你擔心導唔切油再食乾燒燒燶綿花coil好過

原來係咁 本身我1日食包幾煙 而家食電子都頂到癮 唔錯

係嫁。真係食少咗真煙。平時2日一包。依家三日都食唔哂一包
不過係要有丁先得。無丁就唔係好頂到

我食緊有丁 不過堅係唔錯

不過訂有丁真係好煩。香港又無。。。

對。25蚊

用ems寄要客服叫佢?直送屋企?如果送到黎冇人收點拎返?
唔好意思咁多問題,未試過玩直運,次次都係集運自取

Vape既熱力應該唔夠熱爆玻璃掛
你唔係佢好熱既時候淋凍水冇事既,你擔心導唔切油再食乾燒燒燶綿花coil好過

淘寶就係少0丁

對。25蚊

你比錢果時 是但搵個大陸地址
之後聯絡佢客服改地址同補郵費
我寄公司 唔知寄屋企會點
冇人可能要你去附近郵局拎掛
想問下有冇榴槤味既油
想問下有冇榴槤味既油

實有既
想問下有冇榴槤味既油

有啊 我見過

對。25蚊

你比錢果時 是但搵個大陸地址
之後聯絡佢客服改地址同補郵費
我寄公司 唔知寄屋企會點
冇人可能要你去附近郵局拎掛

想問下有冇榴槤味既油

有,但吾敢買,怕以後一陣味。乜都要換就煩。
想問下有冇榴槤味既油

我見過唔知邊間pizza外賣紙有榴槤pizza
hi ching 想問最近見有人食隻日本既電子煙係點?我諗住買個比老豆食 廢事佢食咁多焦油
用3粒成品,3粒都過唔到3日
倉油食唔晒係咪應該倒左佢,唔好浸住d綿花?
呢兩日擺左佢到冇食,頭先再食就出唔到味,以為唔夠w,較大左都冇味,吸多兩啖就出燶味了
呢兩日擺左佢到冇食,頭先再食就出唔到味,以為唔夠w,較大左都冇味,吸多兩啖就出燶味了

如果你一日都食唔哂一倉既 建議你訓教果陣將個霧化器拆出黎調轉放
唔好浸住d棉花, 太滿既就倒哂佢啦

如果你一日都食唔哂一倉既 建議你訓教果陣將個霧化器拆出黎調轉放
唔好浸住d棉花, 太滿既就倒哂佢啦

訓醒第二朝可以一路吹air flow, 慢慢擊發, 清一清d油先
hi ching 想問最近見有人食隻日本既電子煙係點?我諗住買個比老豆食 廢事佢食咁多焦油

iqos?
聽聞口感你最接近食煙有"吸燒"既感覺
有 fd 慢慢由煙轉全 iqos 之後聞到煙味會覺得臭
戒煙一流
想問下有冇榴槤味既油

有啊 我見過

邊到見到 想買
呢頭諗住買 sense blazer pro
果頭又想再隻 tc tank

真係好多野玩
呢頭諗住買 sense blazer pro
果頭又想買隻 tc tank

真係好多野玩
想問下有冇榴槤味既油

有,但吾敢買,怕以後一陣味。乜都要換就煩。

係邊到見到啊
新手想入門,買邊隻機好?我見你地淘寶,信唔信得過?
其實食來做乜柒?話就話電子煙係健康d 想健康咁不如唔好食?識好多fd都係咁 話想介煙走去食電子煙 最尾咪又係食厭左電子煙 食反香煙 一陣想介又食反電子煙 係咁轉來轉去 諗起你個肺遲早黑過墨汁都想嘔!
其實食來做乜柒?話就話電子煙係健康d 想健康咁不如唔好食?識好多fd都係咁 話想介煙走去食電子煙 最尾咪又係食厭左電子煙 食反香煙 一陣想介又食反電子煙 係咁轉來轉去 諗起你個肺遲早黑過墨汁都想嘔!

介你老母咩

食電子煙點解個肺會黑?

咁簡單戒到就唔會有咁多代替品出現,唔好同我講當初唔好食就得,有早知冇乞兒

咁簡單戒到就唔會有咁多代替品出現,唔好同我講當初唔好食就得,有早知冇乞兒

字都唔識多隻就去屌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞