[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike

可以咁講,但係都唔建議你買太貴
因為你都唔知係咪真係適合自己
我身邊都有好多朋友買完返黎覺得都係取代唔到真煙就無玩落去
所以呢到先會有咁多巴打介紹D入門機
就算你唔岩玩都唔會話花太多錢落去

唔該巴打你咁夜都答
上網睇見vtc mini好似都幾好 幾百蚊可以試下
呢部點睇

vtc mini個原廠霧化器我有睇過youtube既開箱片
印象好似話麻麻地
如果你鍾意vtc部機可以淨買機再配另一個霧化器
但成芯霧化器我無留意一排,比唔到咩建議你
不過呢到既巴打都係建議一開始入手al85
除在多色揀之外,細部同埋個霧化器都唔錯
性價比高

咁如果買係咪係街見到啲鋪啱價買就得
唔該哂巴打

價錢最公道就係西環鬼佬,如果你英文有返咁上下既話
實體鋪既話你點都要預比人收貴,當交下學費
唯一好處就係會教埋你點玩,所以都岩既
行多幾間實體鋪望下d價錢

西環鬼佬係咪姐係the vape shop hk?

依家銅鑼灣都有分店

係佢到買左成set
新手一問
我咁樣係咪叫做4個圈?定係五個圈?

五圈 你上絲之前可以折下線腳 上左之後再夾一夾個線圈就成型

姐係頸尾個個線腳加埋當一個圈?

2個線腳都係獨立計1個圈
如果想個線圈靚仔D既話
可以燒紅左條線先用陶瓷鉗夾一夾佢
紅左既話條線會比較軟,方便你定型
如果係全新既發熱線既話
我建議燒線果陣唔好禁實個制黎燒
禁下停下咁樣黎燒
因為新線有可能發熱唔平均
防止你燒斷caption線出面條幼線
我呢個都係5圈

嚴格來講應該係4圈半,兩邊線腳出在同一邊嘅線圈係叫半圈,如果你用steam engine計電阻,你呢個線圈應該輸入4.5圈,計出嘅電阻數值先比較準確。

唔係好明..
究竟係點數架?
有無把打用過 Vaporesso Revenger??
你地平時係邊到食電子煙?
係香港想搵過地方食電子煙都好難

街食
有時候就會去啲電子煙鋪頭食
又有冷氣 又唔怕大煙到比人望
又可以呃水吹 認識多啲電子煙野
邊到有平電買 等唔到淘寶

鴨記
其實有冇 tg 大 group 可以 john?

可以咁講,但係都唔建議你買太貴
因為你都唔知係咪真係適合自己
我身邊都有好多朋友買完返黎覺得都係取代唔到真煙就無玩落去
所以呢到先會有咁多巴打介紹D入門機
就算你唔岩玩都唔會話花太多錢落去

唔該巴打你咁夜都答
上網睇見vtc mini好似都幾好 幾百蚊可以試下
呢部點睇

vtc mini個原廠霧化器我有睇過youtube既開箱片
印象好似話麻麻地
如果你鍾意vtc部機可以淨買機再配另一個霧化器
但成芯霧化器我無留意一排,比唔到咩建議你
不過呢到既巴打都係建議一開始入手al85
除在多色揀之外,細部同埋個霧化器都唔錯
性價比高

咁如果買係咪係街見到啲鋪啱價買就得
唔該哂巴打

西環鬼佬係咪姐係the vape shop hk?

依家銅鑼灣都有分店

係佢到買左成set

換轉係我就直接去佢間鋪到買 等唔切佢寄過黎

等陣好天就去好景果間幫襯下先

鴨記

一陣出去買埋藍爆

街食

唔怕阻住人做生意?我見通常都有人係裡面買野。

一係得一個sale係到。可以吹啲咩?

本人唔係好易同陌生人傾。我好被動。

只想搵啲室內餐廳或cafe可以坐下。邊飲食電子煙

就算可食煙cafe,我地咁大煙,會唔會嚇親人呢

街食

唔怕阻住人做生意?我見通常都有人係裡面買野。

一係得一個sale係到。可以吹啲咩?

本人唔係好易同陌生人傾。我好被動。

只想搵啲室內餐廳或cafe可以坐下。邊飲食電子煙

就算可食煙cafe,我地咁大煙,會唔會嚇親人呢

好似好多電子煙實店都會有人坐係到吹水交流

Anyone interested?? $450 with batteries and everything

Anyone interested?? $450 with batteries and everything

正wor

周街食

我都想出旺角搵下有無好睇既810吸嘴可以買

因為睇utube見好景果間介紹得好仔細 學到唔少嘢 所以去幫襯下

因為睇utube見好景果間介紹得好仔細 學到唔少嘢 所以去幫襯下

我覺得搵實體店價錢公道之餘服務同態度都好緊要
如果態度好服務好 我個人覺得貴少少 當然唔好過份啦
我係願意既 至於你講個間....我個人覺得
I don't really like it, good luck

I don't really like it, good luck

咁如果旺角嘅話有邊間會好啲
或者188都得 我見188都關咗幾間

Vicus Vape 啦
呢間我去開 價錢公道 超肯教
唔好再行冤枉路喇
利申 講明我自己都係個到買野 話我打手既就算9數

Vicus Vape 啦
呢間我去開 價錢公道 超肯教
唔好再行冤枉路喇
利申 講明我自己都係個到買野 話我打手既就算9數

咁vape it on 呢?可以?
仲有邊間實體店唔好嫁?公開俾大家知道。少啲人中伏嘛
有無把打用過 Vaporesso Revenger??

用緊

做咩要咁樣去刻意攻擊人
人地都係做生意 我又唔會做呢啲野去攻擊其他實體店
只係咁岩講開 我去開邊間覺得好姐

做咩要咁樣去刻意攻擊人
人地都係做生意 我又唔會做呢啲野去攻擊其他實體店
只係咁岩講開 我去開邊間覺得好姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞