[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-9

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
啱啱買左支茶韻,真係好正
有冇啲荔枝味嘅油推介
有冇邊間舖可以聞下d味

旺角Vicus Vape
比埋你試tim 佢地會
有冇邊間舖可以聞下d味

大部分實體店都可以嗅。只係睇下佢會唔會落機比你嗅
啱啱買左支茶韻,真係好正
有冇啲荔枝味嘅油推介

茶韻可以嫁。我茉莉溝烏龍溝蜜糖紅茶 不過一大啖就最後會嗱喉,所以溝少少薄荷。勁正。
同埋VGOD PRO 150抵唔抵屌?
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

抵就唔係好抵,不過雙電機來講算細部,算輕,買過部秒吸盒子,重到仆街
外觀我都覺得唔錯,不過真係偏貴

搵到自己鐘意用既,唔會成日心思思換野

部部都好鐘意用點算

mod 兩三個就夠帶到幾多個出街丫
我寧願買多幾隻 tank rta rdta 好過

岩呀
我自己一杆 一box mod
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正
有冇邊間舖可以聞下d味

大部分實體店都可以嗅。只係睇下佢會唔會落機比你嗅

之前睇巴打講過好多實體店。不過我唔見左,邊間多d油同價錢公道d...
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

抵就唔係好抵,不過雙電機來講算細部,算輕,買過部秒吸盒子,重到仆街

部部都好鐘意用點算

岩呀
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正

巴打rta怕唔怕流油?
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

部部都好鐘意用點算

岩呀
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正

巴打rta怕唔怕流油?

嗰個係rtda黎
有rda既口感同時又有得儲油
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

部部都好鐘意用點算

岩呀
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正

巴打rta怕唔怕流油?

呢部應該係rdta
咩tank 都好其實唔係本身有缺陷既話 綿塞得好就多數唔易漏
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

部部都好鐘意用點算

岩呀
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正

正想買呢Set野 $1500到
有咩high pg既煙油推介
定係賣牌子?
雖然真係好撚型

部部都好鐘意用點算

岩呀
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正

應該一千有找吧?
有冇邊間舖可以聞下d味

比埋你試tim 佢地會

做佢地d機定自己機試?
有冇邊間舖可以聞下d味

比埋你試tim 佢地會

做佢地d機定自己機試?

佢地會俾機你試

部部都好鐘意用點算

岩呀
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正

應該一千有找吧?

巴打邊到買?部機Vgod pro 150 都1000

部部都好鐘意用點算

岩呀
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正

應該一千有找吧?

淨vgod pro 150就可以一千有找
個rdta就算買clone都無可能成set一千有找下話

部部都好鐘意用點算

岩呀
之後 三個tank岀街
紅黑色 都幾正

應該一千有找吧?

淨vgod pro 150就可以一千有找
個rdta就算買clone都無可能成set一千有找下話

可能我之前睇特價野
d 外國網一節日就勁減
我係搵巴打買
實體店機都1000up
得佢999

當然 信得過淘寶同自己網上買可以再平啲

我自己用緊咁講
機比較細同輕之外
設計係靚

但其實賣牌子
我係搵巴打買
實體店機都1000up
得佢999

我自己用緊咁講
機比較細同輕之外
設計係靚

但其實賣牌子

我近排都買左asvape 部穩定木
好正
我係搵巴打買
實體店機都1000up
得佢999

我自己用緊咁講
機比較細同輕之外
設計係靚

但其實賣牌子

我近排都買左asvape 部穩定木
好正

已經有三部box mod
玩唔哂 長用vgod多
唔可以咁容易比人毒到
淨係買油算
長期口糧藍爆就來食哂,買開果兩間一品同小馬唔係冇貨就加左價,打算上官網入返幾支75ml,又唔送香港,有冇巴打可以指點下用邊間集運同報關報乜?
隻sense blazer pro岩岩到左,冇早幾頁位巴打所既問題,airflow 位有時會濕濕地但唔係瀑布咁,放耐左食係會炸油但只要吹完再吸就唔怕,開90w。
長期口糧藍爆就來食哂,買開果兩間一品同小馬唔係冇貨就加左價,打算上官網入返幾支75ml,又唔送香港,有冇巴打可以指點下用邊間集運同報關報乜?

無丁比入掛

無丁比入掛

想問18650vtc4 同vtc6可唔可以一齊用?
部機成日出imbalance batteries, 上網睇過好似問題唔大,但叉到67%就上唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞