Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
splm
新手一問
新戶係咪一定要入信用卡先可以用佢個credit

求教

我PayPal冇用信用卡都拎左80
我拎曬兩個, 請問點樣同時用?

我STEAM 簡左PAYPAL CHECK OUT 但佢AUTO 用得一張既

1次$40

我STEAM 簡左PAYPAL CHECK OUT 但佢AUTO 用得一張既

40蚊,40蚊咁放落STEAM WALLET
新手一問

求教

我PayPal冇用信用卡都拎左80

how
多謝樓主
本來訓係度禁電話都彈左起身
聽朝就拎唔齊$80

聽朝可能連 $40都冇
好彩今晚夜訓
拎晒 多謝樓主
多謝ching

但之後買GAME,可唔可以用40 STEAM WALLET
唔夠就CREDIT CARD補返

但之後買GAME,可唔可以用40 STEAM WALLET
唔夠就CREDIT CARD補返

可以
多謝
"新 PayPal 帳戶凡於 Steam 購物,即享此優惠。優惠券數量有限,先到先得。每個 PayPal 帳戶只能使用一次。
註冊新帳戶? 完成註冊後,請返回此頁並儲存優惠。"

係咪暗示左其實只係得一張
做到仆街仔兩條拎晒
新手一問

求教

開新戶入信用咭嗰欄下面咪有可以later
唔使信用咭都可以照拎

買嗰時都要入卡
兩張領曬
只有steam check out用港紙先用到
拎晒會唔會俾人Ban?

Hihi 拎得一條
"新 PayPal 帳戶凡於 Steam 購物,即享此優惠。優惠券數量有限,先到先得。每個 PayPal 帳戶只能使用一次。
註冊新帳戶? 完成註冊後,請返回此頁並儲存優惠。"

係咪暗示左其實只係得一張

但佢冇話每個steam只可以用一次
拎晒會唔會俾人Ban?

應該唔會 一個係電郵LINK 一個係FB廣告
刷左480$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞