Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
留名等睇拎 160 蚊嘅鎖 acc 冇哂 game

冇鎖 佢地就fatfat

仆街 唔好呀 我知錯啦 有成皮嘢game
好多人問拎晒80會唔會封
我諗唔會
佢個條款細則完全唔同
同埋一個係新ACCOUNT優惠(但係唔知點解舊又得( 一個係SUMMER
仲要DEADLINE都唔同
外國acc唔得
拎左80
多謝樓豬e

正常既 佢要驗證個paypal係咪你本人既

因為之前你冇用過PAYPAL入錢掛
第二條link用唔到
好彩臨訓上一上連登 拎40已夠 多謝巴打
唔怕鎖既 可以係咁開account拎40 wor

新 Paypal 會 trigger 到鎖 acc

鎖paypel ac?

咩意思

呢個offer本來係新paypal account先有
150個好評

咁樣起碼送咗$6000 - $12000 出去

咩意思

第一次STEAM連 PALPAY
點解我得 40 你地有 80
lm
第一條link 成功redeem 左
第二條link 唔work
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

咩意思

佢都冇這講唔比丫 無論paypal定steam 呢個最多係漏洞 但亦冇咩由會ban acc
點解我得 40 你地有 80

可能第二個改左野,鎖左REGION
第二條 LINK 係咪已經用唔到
第二條link有quota,收左皮

但唔緊要,賺到$40
屌 拎得40
不過都夠錢買左隻natural selection 2
開左15個steam acc 不停mining
依家balance 有5萬幾蚊hkd

圖?

15個ac 點得5萬hkd?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞