Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
block撚哂上面拎過$80既會員, 正仆街黎, 唔撚死都冇用
block撚哂上面拎過$80既會員, 正仆街黎, 唔撚死都冇用

拎80 姐 係都block 狂刷個班啦
LM

拎唔係問題 刷先係仆街

拎唔係問題 刷先係仆街

打少左隻字
過$80

拎得40
你眼紅
人生第一次做到仆街仔拎到80$
原來而家連40$都冇得拎

拎唔係問題 刷先係仆街

打少左隻字
過$80

其實應該係班賤種乞衣拎多過80,刷撚哂D quota 搞到大家冇得用
最後佢地D錢又唔會真係用到, 累全家

點解會咁
屌 原來已經冇
MolaMola

點解會咁

樓主唔係話唔係新會員都得咩

好痛啊

好痛啊

利申已拎80

點解會咁

香港應該完左啦

如果你steam用其他貨幣買野

都仲有優惠拎既

用開HKD 而家轉仲有冇?
Steam要捉有幾難,上面係咁刷個班等bam

首先steam要肯做野
雖然拎唔到但係多謝樓主先,成班港豬性格出曬黎,拎著數一定要拎到盡

一條友攞十幾張 貪心到

事實證明唔少香港人都係支那人

日日150個 溝到淡曬

我請人見到身份證R 字頭 都唔會請

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度

唔好柒出事就賴支那人, 香港人本身都係咁
地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

點解會咁

香港應該完左啦

如果你steam用其他貨幣買野

都仲有優惠拎既

用開HKD 而家轉仲有冇?

唉追左POST原來有人刷到冇撚晒 諗住 暑期特價拎返80蚊買GAME

拎80有咩問題

拎80有咩問題

下面佢咪寫返打少左個“多”字

拎80有咩問題

佢拎唔到咪酸囉

btw 刷既正仆街
如果加密左就好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞