Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
有咩game好玩
開多幾個分身=無限刷錢
無信用卡可以點搞
點解我淨係用到上面條link 下面用唔到?

因為你遲咗

sosad 不過袋左40 都好過冇
無信用卡可以點搞

唔洗信用卡架
無信用卡可以點搞

tap & go 咪得
無信用卡可以點搞

tap & go 咪得

咩都唔洗,我咩都冇,得個account
您最近透過新的 PayPal 帳戶或是其他付款方式為您的 Steam 錢包儲值。在我們對您資金驗證的幾天內,您將無法使用市集

因為你遲咗

有冇人個acc 係咁? 做乜鳩野做acc 有成五百幾隻game
480$已袋 理撚得你
無信用卡可以點搞

tap & go 咪得

我個paypal有個40蚊入,但要我打信用卡資料

因為你遲咗

有冇人個acc 係咁? 做乜鳩野做acc 有成五百幾隻game

你做左咩事
有冇法律撚入黎傾下
佢點證明到我D 新paypal acc 係分身
我見到佢個promo 搵左鄉下成班親戚 再入數比我唔得牙?
兩條link死哂?
有冇法律撚入黎傾下
佢點證明到我D 新paypal acc 係分身
我見到佢個promo 搵左鄉下成班親戚 再入數比我唔得牙?

咩都冇綁掛,全空掛
睇黎都幾多人開分身

我直接入埋落同一個ac
2條link都用唔到
btw 原來gtav 做緊50% off
232.47 抵屌
淘寶冇得買以家可以買返
無信用卡可以點搞

tap & go 咪得

我個paypal有個40蚊入,但要我打信用卡資料

應該唔洗架 拎完就入steam login番個paypal就得
睇黎都幾多人開分身

我直接入埋落同一個ac

舊帳都用唔到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞