Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
想問係咪要先申請paypal ac先用到?

唔洗申請啦 比人開分身拎哂
香港人也是中國人
是蝗蟲,是垃圾

大家都是垃圾, 不用為那麼細

利申: 80蚊已袋

屌你老母,offer得一人拎一份唔係問題

刷錢咁刷果班同廢老輪三十輪大米無分別
屌你老母依家無得用啦你開心啦
paypal都無個班讀完中學未
黎遲左
its too late
攞咗 都係儲起佢。無咩想買住
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.
已經拎唔到 多謝哂上面班蝗蟲 仲話自己係香港人

香港人淨係識貪小便宜

正一垃圾黎 你洗到幾皮野唔緊要 最撚戇鳩係影埋相上黎 真係等比人告
尋日見到呢個POST 留左名諗住今日先申請
屌 香港真係好撚多乞兒
刷錢班仆街 下世做中國人啦

香港人淨係識貪小便宜

正一垃圾黎 你洗到幾皮野唔緊要 最撚戇鳩係影埋相上黎 真係等比人告

睇到連登仔幾低質

香港人淨係識貪小便宜

推爆佢 炸騙行為

香港人淨係識貪小便宜

推爆佢 炸騙行為

cap左果幾條撚樣send左信去paypal
無pc但攞咗80$

香港人淨係識貪小便宜

推爆佢 炸騙行為

講真就算唔知佢paypal ac 名,有心check 一check 都會checl 到

香港人淨係識貪小便宜

推爆佢 炸騙行為

share temp 一齊send
成班怨婦咁 自己無得拎就係咁嬲嬲豬咁....
講咩香港人唔會咁樣做 得班大陸人先會刷錢咁
肯定大把刷左唔講出黎啦

利申:無拎
Ban 曬d acc 就岩啦

抵死

香港人淨係識貪小便宜

推爆佢 炸騙行為

share temp 一齊send

成班怨婦咁 自己無得拎就係咁嬲嬲豬咁....
講咩香港人唔會咁樣做 得班大陸人先會刷錢咁
肯定大把刷左唔講出黎啦

利申:無拎

冇得拎唔緊要 但係因為其他人濫用個服務而搞到其他人冇得用就要出下聲
睇死你呢啲撚樣係地鐵見到有條女比人摸都唔撚敢出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞