Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
下次加密啦.
search paypal steam LIHK 排最前果頁.....免費 $80
支那dna 乜都要攞到盡
而家冇喇,係咪好開心?
雖然拎唔到但係多謝樓主先,成班港豬性格出曬黎,拎著數一定要拎到盡
雖然拎唔到但係多謝樓主先,成班港豬性格出曬黎,拎著數一定要拎到盡

一條友攞十幾張 貪心到

一條友攞十幾張 貪心到

事實證明唔少香港人都係支那人
屌 換唔到 搞乜呀

一條友攞十幾張 貪心到

日日150個 溝到淡曬

我請人見到身份證R 字頭 都唔會請

一條友攞十幾張 貪心到

日日150個 溝到淡曬

屌 嬲

一條友攞十幾張 貪心到

日日150個 溝到淡曬

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭
屌!嬲!
連登真係蝗蟲集中地
連登仔口中廢老集中地EPC個邊放左成日都無咩人理,
樓主呢邊一開post就成班蝗
仲話成班親朋戚友黎香港買
有咩留返同paypal講啦
屌你老母 琴晚目訓前見到post 諗住目訓醒入
宜家兩條link都唔work 你班友仔等俾steam ban
香港人質素係咁上下

一條友攞十幾張 貪心到

日日150個 溝到淡曬

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度
屌嬲 乜撚都冇 上面成班支那人 話緊你呀一人拎十幾個個d仆街

一條友攞十幾張 貪心到

見到上面仲有人cap埋圖放上黎,真係心諗你有冇面架
冇得做仆街仔
btw又一次驗證呢D方法係香港唔work
成班乞衣死剩種 無條件送80仲唔夠 貪得無厭
又嚟
屌佢班搶盡優惠嘅老母,你要搶喱D着數不如玩老翻啦,一毫子都唔使畀呀仆街仔
感謝你的支持,優惠券的限額已滿。我們將推出更多優惠,請密切留意!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞