Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
雖然拎唔到但係多謝樓主先,成班港豬性格出曬黎,拎著數一定要拎到盡

一條友攞十幾張 貪心到

事實證明唔少香港人都係支那人

日日150個 溝到淡曬

我請人見到身份證R 字頭 都唔會請

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度

唔好柒出事就賴支那人, 香港人本身都係咁
地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

估唔到連登都有想法一致嘅巴打
我一直都覺得香港人根本好唔得過大陸人好多,好唔明點解D人乜都剩係識屌中國,香港人根本人品都非常惡劣,只不過係衰喺唔同方面

想法一樣
有個風氣就係無論咩事發生都屈左人地係支那人先
完全唔檢討下香港人
唔係話5毛定乜柒,純粹以事論事,香港人D質素真係好一般,頂多好支那DD

根本個本質就係一撚樣
好似前排港鐵個叫人
搭車放低背囊廣告咁
個廣告雖然係又啲離咗地
但啲人一屌就屌大陸人拖篋更加阻到人
唔會檢討吓自己個背囊都一樣阻到人
炒iPhone又係 有著數就個個一鍋蜂去炒
炒到真正嘅user買唔到iPhone
仲要搵理由去合理化個行為
仲有之前HKTV 100蚊coupon都係
個個都係用100蚊買6排6包裝飲品
加四十蚊送貨 做到最著數嘅效果
呢方面嘅知識唔會比大陸人輸蝕

炒iphone都算,仲要攬用14日退貨政策,結果取消呢個政策,只係香港先取消,其他地方仲有

證明香港人真係賤種
BTW 我拎左有個巴打提過既500YEN
有無巴打試過用香港地區AC買野又食到呢500YEN
( Show Blocked User - SHineb38,?2djn )
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

???
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

???

原來俾D分身狗玩串個party
算啦俾錢買
已向steam投訴濫用機制取得不當得利用戶,要求steam凍結有關戶口

攞多過$80既人就小心了
屌 拎唔到
屌 拎唔到

多謝果條友啦
拎多過$80既人全部死撚晒佢啦

死乞衣

唔可以咁樣就死 一撚定要長命百歲 百病纏身
已向steam投訴濫用機制取得不當得利用戶,要求steam凍結有關戶口

攞多過$80既人就小心了

外國係咪冇
會唔會再推過$80 FREE 架

bam左香港區再推
屌...嬲
前日唔得閒整 而家冇得整
Ban哂班契弟啦
比人拎晒啦
我想買雞馬
依d人大把

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度

唔好柒出事就賴支那人, 香港人本身都係咁
地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

估唔到連登都有想法一致嘅巴打
我一直都覺得香港人根本好唔得過大陸人好多,好唔明點解D人乜都剩係識屌中國,香港人根本人品都非常惡劣,只不過係衰喺唔同方面

想法一樣
有個風氣就係無論咩事發生都屈左人地係支那人先
完全唔檢討下香港人
唔係話5毛定乜柒,純粹以事論事,香港人D質素真係好一般,頂多好支那DD

根本個本質就係一撚樣
好似前排港鐵個叫人
搭車放低背囊廣告咁
個廣告雖然係又啲離咗地
但啲人一屌就屌大陸人拖篋更加阻到人
唔會檢討吓自己個背囊都一樣阻到人
炒iPhone又係 有著數就個個一鍋蜂去炒
炒到真正嘅user買唔到iPhone
仲要搵理由去合理化個行為
仲有之前HKTV 100蚊coupon都係
個個都係用100蚊買6排6包裝飲品
加四十蚊送貨 做到最著數嘅效果
呢方面嘅知識唔會比大陸人輸蝕

炒iphone都算,仲要攬用14日退貨政策,結果取消呢個政策,只係香港先取消,其他地方仲有

證明香港人真係賤種

諗返港女台灣偷鮑魚個單野
開頭個個屌鳩佢地係新移民影衰香港
最後?
LM 睇比人屌五毛
係咪冇左喇個offer? 前兩日唔得閒拎個offer
成班貪心的撚樣
食屎啦
留名
得一個用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞