Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
SEND咗去PAYPAL CS投訴有人濫用優惠,唔知會唔會理

拎咗八十蚊都算,嗰D拎多過喱個數嗰班蝗蟲今年實仆街

支持 推
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

一條友攞十幾張 貪心到

事實證明唔少香港人都係支那人

日日150個 溝到淡曬

我請人見到身份證R 字頭 都唔會請

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度

唔好柒出事就賴支那人, 香港人本身都係咁
地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

估唔到連登都有想法一致嘅巴打
我一直都覺得香港人根本好唔得過大陸人好多,好唔明點解D人乜都剩係識屌中國,香港人根本人品都非常惡劣,只不過係衰喺唔同方面

我諗今次都係仆街累事
仆街數量一定係蝗最多,其實地方排名不分先後
Anyway 你班仆街食屎啦
http://steamcommunity.com/id/missingvlst
我就多隻game唔多
不過你地真係好撚自私又好撚on9
拎左$480都夠膽咁大聲講

係果條戇鳩姐, 做埋D仆街野仲覺得好威post上黎
真係搏俾人屌
Outlast HK$ 17.85

3D Mark HK$ 26.70
SEND咗去PAYPAL CS投訴有人濫用優惠,唔知會唔會理

拎咗八十蚊都算,嗰D拎多過喱個數嗰班蝗蟲今年實仆街

支持 推

晏晝我部send左
你估paypal唔會check數傻架咩
等睇bam account
連登真係蝗蟲集中地
連登仔口中廢老集中地EPC個邊放左成日都無咩人理,
樓主呢邊一開post就成班蝗

仲話成班親朋戚友黎香港買
有咩留返同paypal講啦

呢個真,連HKEPC班廢中都高質過佢哋,到底知唔知醜...
屌 諗住遲啲搞點知冇晒

It works!

屌你steam 名都要間

有咩問題...

Paypal or steam 可能會ban你

俾人bam咗未?
遲左一蚊都冇拎過
等睇人仆街

Paypal or steam 可能會ban你

[LIHKG] 不良會員整合名單 - 更新中
https://abc-d.xyz/list/lihkg
有冇法律撚入黎傾下
佢點證明到我D 新paypal acc 係分身
我見到佢個promo 搵左鄉下成班親戚 再入數比我唔得牙?

你應該揾it撚
check ip

我叫埋D 親戚朋友係屋企開party
全部都係同一部機做, 咁又犯法?

你算把啦 5百幾隻game冇lu

你都on9 實告到steam 破產

你有成200萬cash 加1個單位都可以告下
屌你班仆街
家下一蚊都拎唔撚到
貪心撚祝你死全家
屌,點解會係you are not eligible
我第一次入PAYPAL拎
貪心狗死全家
拎唔到都無乜所謂 反正係extra既野

但望見班仆街咁樣刷錢真係火滾

本身樓主好地地share等大家一齊開心 依加變左一小撮人既圍威喂

Diu岩岩先睇到
拎唔到都無乜所謂 反正係extra既野

但望見班仆街咁樣刷錢真係火滾

本身樓主好地地share等大家一齊開心 依加變左一小撮人既圍威喂

仲要做完仆街野仲以為自己好威威咁周圍講
其實咁做真係好撚柒
仆街
屌 好啦 1蚊都無啦而家
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

屌真係好撚肉酸
咁同d廢老,大陸人有咩分別
留明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞