Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
死黑衣
有冇法律撚入黎傾下
佢點證明到我D 新paypal acc 係分身
我見到佢個promo 搵左鄉下成班親戚 再入數比我唔得牙?

你應該揾it撚
check ip

我叫埋D 親戚朋友係屋企開party
全部都係同一部機做, 咁又犯法?

你算把啦 5百幾隻game冇lu

你都on9 實告到steam 破產

你有成200萬cash 加1個單位都可以告下

笑撚左
Steam 市值百幾億港幣
同你d咁既乞衣打官司?你覺得你有得打咩?
我諗steam 會幫你revoke 曬d key
舊用户,用唔到

數量有限,乞衣大量刷wallet,刷完即止
已經冇曬quota 喇

用個陣完全無諗過有得刷 點解可以咁樣刷,自私到 仲要驚死人地唔知自己刷到,仲攞出黎威 劣根性

補充返,琴晚見到個陣攞左80蚊就完左,諗都冇諗過有得刷

我都係朝早見倒,睇倒數量有限都唔打算急拎
轉個頭lunch 想拎就冇
諗住會係常用ac, at least 有link to card 先比拎,PayPal d人咁都唔諗下有乞衣 任佢地用新ac偷錢
懶就懶啦 正常唔得既 都飛去尾果幾頁望下件事發展成點

你最撚正常 我google左先問唔撚得既,前幾面夠有人問啦你唔屌埋佢地一份
唔撚幫手答既就收聲啦,唔出聲冇人當你啞
其實都幾樣衰
一百幾十咪當paypal送一兩隻game 俾你lor
人人收到咪大家開心
當收封利是仔咁
係要做埋d on9野搞到大家攬炒
睇死你都係d小學雞
返去讀書啦 好冇

你最撚正常 我google左先問唔撚得既,前幾面夠有人問啦你唔屌埋佢地一份

死返出去啦小學雞,唔追POST預左俾人屌啦
明明睇最新果頁都知件事發展成點都仲係度問,追多兩頁都知咩事啦
柒左係度發惡

google完就大撚哂?
屌你老母 由你第一個留言開始 之前都唔少巴打講左用唔到啦
唔撚追post做伸手黨

成隻小學雞咁話淨係屌你一個 唔屌其他人
你唔係咁臭串搏屌 都無人理你

你好似果d小學雞比老師鬧違規 之後同老師投訴呀邊個邊個都有咁做啦 點解淨係鬧我一個

要唔要施捨80蚊比你入steam買game呀小學雞
雖然拎唔到但係多謝樓主先,成班港豬性格出曬黎,拎著數一定要拎到盡

一條友攞十幾張 貪心到

事實證明唔少香港人都係支那人

日日150個 溝到淡曬

我請人見到身份證R 字頭 都唔會請

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度

唔好柒出事就賴支那人, 香港人本身都係咁
地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

估唔到連登都有想法一致嘅巴打
我一直都覺得香港人根本好唔得過大陸人好多,好唔明點解D人乜都剩係識屌中國,香港人根本人品都非常惡劣,只不過係衰喺唔同方面

想法一樣
有個風氣就係無論咩事發生都屈左人地係支那人先
完全唔檢討下香港人
唔係話5毛定乜柒,純粹以事論事,香港人D質素真係好一般,頂多好支那DD

根本個本質就係一撚樣
好似前排港鐵個叫人
搭車放低背囊廣告咁
個廣告雖然係又啲離咗地
但啲人一屌就屌大陸人拖篋更加阻到人
唔會檢討吓自己個背囊都一樣阻到人
炒iPhone又係 有著數就個個一鍋蜂去炒
炒到真正嘅user買唔到iPhone
仲要搵理由去合理化個行為
仲有之前HKTV 100蚊coupon都係
個個都係用100蚊買6排6包裝飲品
加四十蚊送貨 做到最著數嘅效果
呢方面嘅知識唔會比大陸人輸蝕
雖然拎唔到但係多謝樓主先,成班港豬性格出曬黎,拎著數一定要拎到盡

一條友攞十幾張 貪心到

事實證明唔少香港人都係支那人

日日150個 溝到淡曬

我請人見到身份證R 字頭 都唔會請

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度

唔好柒出事就賴支那人, 香港人本身都係咁
地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

估唔到連登都有想法一致嘅巴打
我一直都覺得香港人根本好唔得過大陸人好多,好唔明點解D人乜都剩係識屌中國,香港人根本人品都非常惡劣,只不過係衰喺唔同方面

想法一樣
有個風氣就係無論咩事發生都屈左人地係支那人先
完全唔檢討下香港人
唔係話5毛定乜柒,純粹以事論事,香港人D質素真係好一般,頂多好支那DD

根本個本質就係一撚樣
好似前排港鐵個叫人
搭車放低背囊廣告咁
個廣告雖然係又啲離咗地
但啲人一屌就屌大陸人拖篋更加阻到人
唔會檢討吓自己個背囊都一樣阻到人
炒iPhone又係 有著數就個個一鍋蜂去炒
炒到真正嘅user買唔到iPhone
仲要搵理由去合理化個行為
仲有之前HKTV 100蚊coupon都係
個個都係用100蚊買6排6包裝飲品
加四十蚊送貨 做到最著數嘅效果
呢方面嘅知識唔會比大陸人輸蝕

最慘既係香港人覺得呢d係醒目,有頭腦,識得賺到盡
呢d人真係影衰哂香港
留名
有冇法律撚入黎傾下
佢點證明到我D 新paypal acc 係分身
我見到佢個promo 搵左鄉下成班親戚 再入數比我唔得牙?

牙你老母 貪心嘅小狗

Same
屌曬你班開分身嘅仆街仔
拎多過$80既人全部死撚晒佢啦

死乞衣
呢啲post真係盡顯香港人個種高貴但又貪心嘅性格
本身有PayPal ,點搞

on9野唔答

on9野唔答

屌你,死撚開

on9野唔答

屌你,死撚開

搞條撚 而家冇得攞 多得班仆街唔少

on9野唔答

屌你,死撚開

-0-頂。。又遲到

on9野唔答

屌你,死撚開

-0-頂。。又遲到

走啦屌你老母表情撚
死返5p啦

on9野唔答

屌你,死撚開

-0-頂。。又遲到

走啦屌你老母表情撚
死返5p啦

又唔追post 又表情撚,放暑假特別多小學雞

on9野唔答

屌你,死撚開

好撚似D MK叫人做野咁
返5P啦戇鳩
而家仲有冇其他offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞