Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
想問下引繼失敗可以點搞
之前已經引過一次無問題,而家換第二部但今次唔得
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

點解會咁,唔係好明
利申:有PAYPAL AC但冇用過黎比錢

唔追POST就咪撚問

三十幾頁呀有睇前面個d唔太見有人拎唔到先問
家陣係咪問下都唔撚得呀?踩親你條尾?

btw追哂post後,點解會有人諗住狂刷
唔想比錢買game學咩人玩game呀屌
想問下引繼失敗可以點搞
之前已經引過一次無問題,而家換第二部但今次唔得

錯POST
雖然拎唔到但係多謝樓主先,成班港豬性格出曬黎,拎著數一定要拎到盡

一條友攞十幾張 貪心到

事實證明唔少香港人都係支那人

日日150個 溝到淡曬

我請人見到身份證R 字頭 都唔會請

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度

唔好柒出事就賴支那人, 香港人本身都係咁
地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

估唔到連登都有想法一致嘅巴打
我一直都覺得香港人根本好唔得過大陸人好多,好唔明點解D人乜都剩係識屌中國,香港人根本人品都非常惡劣,只不過係衰喺唔同方面
steam有咩$40以下嘅野值得買?

L4D2
PORTAL 2
middle-earth : shadow of mordor
wallpaper engine
歡迎大家集思廣益
雖然拎唔到但係多謝樓主先,成班港豬性格出曬黎,拎著數一定要拎到盡

一條友攞十幾張 貪心到

日日150個 溝到淡曬

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

我一直都覺得香港人根本好唔得過大陸人好多,好唔明點解D人乜都剩係識屌中國,香港人根本人品都非常惡劣,只不過係衰喺唔同方面

想法一樣
有個風氣就係無論咩事發生都屈左人地係支那人先
完全唔檢討下香港人
唔係話5毛定乜柒,純粹以事論事,香港人D質素真係好一般,頂多好支那DD
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

點解會咁,唔係好明

唔追POST就咪撚問

真心我都想知但懶去追post

點解會咁,唔係好明

唔追POST就咪撚問

真心我都想知但懶去追post

佢地班撚屌同玩老翻有撚分別咩

L4D2
PORTAL 2
middle-earth : shadow of mordor
歡迎大家集思廣益

gmod
我屌你老母閪
晏晝睇完個post無追到
頭先入錢先知中伏
算,反正想買野
好彩遲左睇呢個POST
以我性格, 都會好似交稅CHING咁樣, 係咁刷錢
又唔加密 屌

L4D2
PORTAL 2
歡迎大家集思廣益

點會 $40 , 入得呢個post 都 $80

日日150個 溝到淡曬

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

根本同班蝗蟲一鳩樣

想法一樣
有個風氣就係無論咩事發生都屈左人地係支那人先
完全唔檢討下香港人
唔係話5毛定乜柒,純粹以事論事,香港人D質素真係好一般,頂多好支那DD
出左We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

It works!

屌你steam 名都要間
出左We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

剛追完,知咩事了

點解會咁,唔係好明

唔追POST就咪撚問

懶就懶啦 正常唔得既 都飛去尾果幾頁望下件事發展成點

一條友攞十幾張 貪心到

日日150個 溝到淡曬

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

根本同班蝗蟲一鳩樣

我諗今次都係仆街累事
仆街數量一定係蝗最多,其實地方排名不分先後
Anyway 你班仆街食屎啦
http://steamcommunity.com/id/missingvlst
我就多隻game唔多
不過你地真係好撚自私又好撚on9
拎左$480都夠膽咁大聲講
蝗最多,其他地方排名不分先後
舊用户,用唔到

剛追完,知咩事了

巴打可以講解下嗎?
舊用户,用唔到

數量有限,乞衣大量刷wallet,刷完即止
舊用户,用唔到

數量有限,乞衣大量刷wallet,刷完即止
已經冇曬quota 喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞