Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
https://www.paypal.com/jp/webapps/mpp/offers?view=details&offerId=3X847BGCHCCLJ仲有

呢個係幾錢?

this one cant use ;(((

拎左500yen 喎

但係STEAM兌唔到

用1000yen以上減500呀
入完一條LINK

係STEAM 付款買$40

記住用PAYPAL 比錢

跟住就會成功扣左 個$40優惠

做2次就可以拎晒$80
成功
https://www.paypal.com/jp/webapps/mpp/offers?view=details&offerId=3X847BGCHCCLJ仲有

呢個係幾錢?

this one cant use ;(((

拎左500yen 喎

但係STEAM兌唔到

用1000yen以上減500呀

了解
入完一條LINK

做2次就可以拎晒$80

直接入落wallet仲方便
真係得..thanks
我頂,一次過入左80,佢淨係扣左40 記住要分兩次呀
Lm
入完一條LINK

做2次就可以拎晒$80

直接入落wallet仲方便

買40咪即係入wallet
係咪即係免費送80蚊比你買game?第一次用paypal
係咪要入信用卡先拎到
日文果個CODE 我直接當40蚊入左落STEAM

好彩頭先我係一條LINK 一條LINK咁入

屌, 我都係
多謝曬ching

屌, 我都係

算啦,前後用左40蚊,最後有$120係入面,當賺左
真係用到
LM
thx
多謝巴打
但日文code果個唔敢入 驚冇用比佢扣我信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞