Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
今次真係多謝Ching分享 雖然已經攞唔到
本身大家開心share咪好 結果被自己人abuse
肉撚酸到
有冇人知點樣係日本STEAM買野? 要係日本STEAM申請一個AC?

佢跟你IP

一係用vpn(但可能比人ban ac) 一係飛去日本
慢左
我要
有冇人知點樣係日本STEAM買野? 要係日本STEAM申請一個AC?

佢跟你IP

一係用vpn(但可能比人ban ac) 一係飛去日本

O~THX
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.
佢話我不符合資格
而家連第一條都用唔到?
琴日買完野而家先見到

傑出會員

蝗蟲行為
垃圾會員

屌你老母 抵撚死

真係唔知咩人黎
平時佢又扮五毛
屌,我都係想拎80蚊再加多少少錢買下game過下暑假,我唔明可以拎到幾多著數,用得steam都預左自己比錢買game玩啦!咁多心機刷錢不如自己去down破解唔好!

貪字得個貧
而家連第一條都用唔到?

係啊屌
肯撚定係因為喪刷個班食屎狗
PayPal 依個優惠試到邊個國家最多蝗蟲

呢啲咪真蝗小學雞囉
百幾蚊都要貪,冇工翻失業死MK?

香港人

最撚羞家嘅係仲要係連登仔
我攞左買滿$1000yen就可以減500個個,咁姐係我大約買滿$70HKD就減大約$35咁樣?

香港人

最撚羞家嘅係仲要係連登仔

拎80 蚊就話姐 仲要開ac 刷
同廢老蝗蟲排完又排有咩分別
又一樣野反映到連登仔
想問係咪要先申請paypal ac先用到?
想問係咪要先申請paypal ac先用到?

唔洗申請啦 比人拎哂
香港人也是中國人
是蝗蟲,是垃圾
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.
點解我個paypal唔得既
因為係開左好耐既ACC?
香港人也是中國人
是蝗蟲,是垃圾

大家都是垃圾, 不用為那麼細

利申: 80蚊已袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞