Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
冇用過新開 兩個都拎唔到
冇晒啦 佢第一條拎下面堆terms有寫"數量有限 先到先得" 應該係派晒
優惠券數量有限,先到先得。....
480$已袋 多謝樓主
留名
480$已袋 多謝樓主

等睇俾人bam
朋友拎左80 抽哂skin了
80蚊
經常用steam
PayPal係舊acc但第一次係steam到用
目前冇事 多謝樓主
開分身個d等俾人bam/扣錢啦
樓主一生平安
抱歉,你可能不符合此項優惠的資格。

喊出黎

為左80蚊開新AC咁煩 又要再LINK信用卡 71去企一陣都80蚊啦

咁你又做
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

我都係

我都係

唔明上面話唔洗信用卡得嗰AC係點
交你老母稅 巴打用paypal優惠係steam 賺左5萬幾蚊!!!!
https://lihkg.com/thread/295511/page/1?ref=web
LM
舊ac買開嘢拎完冇鎖過
舊ac買開嘢拎完冇鎖過

鎖既點睇都係冇用開steam買野
交你老母稅 巴打用paypal優惠係steam 賺左5萬幾蚊!!!!
https://lihkg.com/thread/295511/page/1?ref=web

偷雞唔到蝕渣米

叻唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞