Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike

R字頭唔一定係支那

外國出世都係R字頭

9成都係支那黎

其他國籍極少 會轉黎香港

就算係外國出世又點 ? 請人主動權又唔係係你度

唔好柒出事就賴支那人, 香港人本身都係咁
地鐵開門就衝入去爭位, 免費野就排到無為止, 有著數就R到盡
佢地會叫呢D做走精面, 識搵著數慳到盡賺到盡, 執輸行頭慘過敗家丫嘛
根本同班蝗蟲一鳩樣

你又知個班係真香港人 你睇過佢身份証?

我唔係話香港人冇呢類人

只係唔似得支那 九成九都係呢種人

唔好護短喇
港男就應該少D, 因為佢地知道咁樣好柒
師奶同港女出哂名貪小便宜同R著數, 97之前都係咁架啦

噤踏香港人

我係咪踏親你

理性D得唔得, 做埋D柒野唔識反省, 剩係一味賴落支那人度
咁同班玻璃心既支那狗有咩分別

提多你一樣野, 支那國steam無得用paypal架
咁刷果班係香港人定支那狗呀?

你win 唔講

所有攞多過$80蚊 都係狗係公廁 ok?

垃圾死埋一二邊啦
香港哩大把人都貪小便宜架啦 男又好女又好
係咁賴落D大陸仔做乜鳩
如果加密左就好啦

加密有咩用
剩係嗰班刷錢乞衣都夠玩串個party
香港有兩種ON9
1.有著數就拎到盡,唔識收
2.拎唔到著數就走去屌d拎到既人,最好搞到全世界都冇

何必呢
香港有兩種ON9

何必呢

睇多次個post啦
冇人屌啲合情合理拎到合理著數既人喎
香港有兩種ON9

何必呢

有3種
第3種係啲理解應力負數亂屌人既on9
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

點解會咁,唔係好明
利申:有PAYPAL AC但冇用過黎比錢
香港有兩種ON9

何必呢

有3種

We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

點解會咁,唔係好明
利申:有PAYPAL AC但冇用過黎比錢

唔追POST就咪撚問
香港有兩種ON9

何必呢

有3種

block撚哂上面拎過$80既會員, 正仆街黎, 唔撚死都冇用

香港有兩種ON9

何必呢

有3種

block撚哂上面拎過$80既會員, 正仆街黎, 唔撚死都冇用

人地之後咪講打錯字囉
講緊拎多過$80既會員
香港有兩種ON9

何必呢

有3種

人地之後咪講打錯字囉
講緊拎多過$80既會員

柒完再柒
香港有兩種ON9

何必呢

有3種

人地之後咪講打錯字囉
講緊拎多過$80既會員

係喎
仲以為係其他巴打講添
香港有兩種ON9

何必呢

有3種

人地之後咪講打錯字囉
講緊拎多過$80既會員

柒完再柒

屌都話撚左佢理解能力負數嫁喇 柒唔切咁
steam有咩$40以下嘅野值得買?
尋日見到,諗住今日放工拎

點知畀你班友玩串個Party

屌哂你班仆街
屌你老母 可以狂刷......好撚正

死乞衣
咁得閒刷,不如直接down老翻算啦
咁得閒刷,不如直接down老翻算啦

死開啦

你仲衰過D喪刷既廢蝗
日文果個CODE 我直接當40蚊入左落STEAM

點入?
1000yen當500yen洗
係咪揀入80蚊?
建議樓豬下次加密
屌你老母都唔得 正一垃圾樓主 負評你
Project CARS 好似幾好 七十幾蚊.
香港有兩種ON9

何必呢

有3種

人地之後咪講打錯字囉
講緊拎多過$80既會員

柒完再柒

屌都話撚左佢理解能力負數嫁喇 柒唔切咁

衝出黎柒
建議樓豬下次加密

益哂啲中學雞CDROM
屌你老母都唔得 正一垃圾樓主 負評你

POST都唔撚追,睇多幾頁都知咩事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞