Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
留名
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.
點解會咁?

too late

係咪要入卡先拎到?
鎖完個 Offer 都唔記得用啦
其實今次steam會蝕幾多
我2點幾見到個post 即刻拎左80$

之後再上望,見有人話入唔link

但我手機 2條link都仲入到

我3:35 唔得
講真如果佢今次ban人
即係輸打嬴要
以後一定唔再用paypal

其實領80冇咩理由ban 囉

所以佢比人bam得都證明左佢應該刷左好撚多次
其實最尾條數係咪paypal負責?
咁steam 駛乜理paypal 得9閒ban你account咩

我都覺,人地個 Promotion 自然有 Budget

一千幾百當趺左啦

邊止
入$40鎖10日

入40 冇事
不過佢鎖我market 都冇所謂
反正十年唔開一次steam
講真如果佢今次ban人
即係輸打嬴要

點睇都係steam問題啦
講真如果佢今次ban人
即係輸打嬴要

其實領80冇咩理由ban 囉

佢話新acc 就有優惠
又冇話新acc 係邊個人開 佢又on99唔用電話證明
咁我實以為冇事架啦
佢又證明唔到係開分身 點解要ban人
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.
點解會咁?

too late

係咪要入卡先拎到?

唔洗 開個新ac
開完 登入禁返兩個offer
之後睇下你paypal ac 錢包 有無兩個40$steam
之後去steam 增值40$ 簡用PayPal俾錢
就係咁簡單
而家係唔係2條LNIK都冇得用晒?
入$40鎖10日

入40 冇事
不過佢鎖我market 都冇所謂
反正十年唔開一次steam

好似唔關呢次事
我對上一次4/6買game
市集鎖到4/7
香港人真係多乞衣,咁q貪心
Outlast HK$ 17.85

點解會咁?

too late

係咪要入卡先拎到?

唔洗 開個新ac
開完 登入禁返兩個offer
之後睇下你paypal ac 錢包 有無兩個40$steam
之後去steam 增值40$ 簡用PayPal俾錢
就係咁簡單

Outlast HK$ 17.85

做左呢個價好耐喇
屌 遲咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞