Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
其實最尾條數係咪paypal負責?
咁steam 駛乜理paypal 得9閒ban你account咩
如果比人鎖一個月 邊到睇到?

社群->市集

要入信用卡喎

我都係咁 點搞
如果比人鎖一個月 邊到睇到?

去community market
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

Why ?

太遲了
We’re sorry. You may not be eligible for this offer.

Why ?

應該加左新限制
點解會咁?
其實最尾條數係咪paypal負責?
咁steam 駛乜理paypal 得9閒ban你account咩

我都覺,人地個 Promotion 自然有 Budget
點解會咁?

too late
入$40鎖10日

要入信用卡喎

我都係咁 點搞

有一到有寫 遲啲再入

用PAYPAL比錢好似係咁

要入信用卡喎

我都係咁 點搞

有一到有寫 遲啲再入

巴打講得詳細d
7月1 先可以用market
入左80
Steam員工 我知你實mon緊post 夠姜就ban哂我地
我2點幾見到個post 即刻拎左80$

之後再上望,見有人話入唔link

但我手機 2條link都仲入到
Steam員工 我知你實mon緊post 夠姜就ban哂我地

Ban佢一個好啦 咁撚串

好耐之前用paypal買過野,
入左40,咩事都冇
流明
講真如果佢今次ban人
即係輸打嬴要
以後一定唔再用paypal
開通市集需要完成下列需求

1.在Steam Store 購買遊戲&儲值Steam Wallet成功並達30天以上

未買過GAME比人鎖左30日既唔洗咁擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞