Steam 免費$80 !!!!!!!!

964 回覆
459 Like 90 Dislike
拎唔到

屌晒班連登死蝗蟲
80蚊都貪
80 都ban ?
會唔會再開返

Btw on9仔blocked

傑出會員

蝗蟲行為
垃圾會員

屌你老母 抵撚死

無可能刷到五萬 條友9up

ericxred

傑出會員

蝗蟲行為
垃圾會員

屌你老母 抵撚死

無可能刷到五萬 條友9up

ericxred

$50000 就唔知有冇
事實就係頭先用到而家就用唔到
好耐冇入過錢
印象中STEAM WALLET上限係500USD(STEAM未有HKD果時)
唔知有冇變 可能上限多左
屌你老母琴日先走落街買咗20USD
買left 4 dead 2、portal 2同insurgency
而家你話送$80
我真係屌你老母啦開乜撚野分身累街坊
搞到冇曬優惠啦

邊到有得買?

有啲電腦鋪都有,但今朝見到原來7仔都有
有冇巴打可以教我點樣唔link信用卡都用到個優惠?
屌你老母琴日先走落街買咗20USD
買left 4 dead 2、portal 2同insurgency
而家你話送$80
我真係屌你老母啦開乜撚野分身累街坊
搞到冇曬優惠啦

邊到有得買?

有啲電腦鋪都有,但今朝見到原來7仔都有

最抵買係2000fun
而家95拆
平以前去開htm 其他鋪頭冇優惠個時佢好似最平
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
一有呢d野就成個中國人上身咁
肉撚酸到
大陸親戚朋友開acc
自己講完有冇打冷震 小學雞嘈交咩
死蝗蟲
需然都拎唔到,但都多謝巴打分享
另外祝條含家產比車撞,THX
需然都拎唔到,但都多謝巴打分享
另外祝條含家產比車撞,THX

老實講你刷兩三舊水買隻大作都未必有人搞你
5萬蚊
抵撚死
有冇人知點樣係日本STEAM買野? 要係日本STEAM申請一個AC?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞