召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
無諗過佢地會一齊咁耐
事實係過左兩年
個肺炎有幾大殺傷力大家都知啦
早排新聞都報死亡率係得百分之零點幾幾
agree 屌 佢自己噴自己屋企啫
又唔係強迫人哋要同佢一齊防疫 有咩問題
見到啲真•防疫撚屌柒人唔跟佢一齊高度防疫 呢啲先抵屌啦
始終而家o仔都係攻擊小朋友同老人家 屋企有小朋友小心都好正常 佢仲要有2個
係咪marketing嚟,製造個好搶手既現象
究竟咩事呢
chungpong個底好花成日有女埋身唔拒絕
但以毛嘉麗性格如果係條仔衰佢一定會出post罵爆
依家連小小暗示都冇
2020年7月28結婚
2021年7月仲慶祝緊結婚周年
2022年2月同神秘人去左外國話restart

佢地成日比人話有夫妻相
Chungpong做prada mojai做chanel
2個真係好似樣

本身唔知講緊邊個 但見到呢幾張Facebook嘅相又好似有啲印象
幫大家勾起記憶
佢以前成日提住自己做過童星

https://youtu.be/2yfWdWACssk
https://youtu.be/LcjSWVv10rQ
事實係就算唔致命都無人會想無啦啦病啦下話
睇到啲人話佢哋喉嚨痛到比刀割就驚
仲要老公唔係身邊 兩個姐姐啱啱先好返
小朋友有咩事自己點頂
人哋都係自己消吓毒啫
做多步當買個保障都好
最尾中咗都唔會自責做得唔夠害咗小朋友
真 又小朋友又竉物 兩個姐姐都中咗
佢同小朋友冇中已經好好彩
可以做多少少消毒下自己屋企啫
咁都要話人paranoid
有冇諗過人地就係為咗唔想paranoid
所以自己抹過曬都再請人嚟消毒
以前有follow開佢地尼pair 好懷念
保護自己屋企人都要比人話
真係唔知自己有無中過/身邊有無人中過
個病主要攻擊老人家同小朋友 係重點

利申 醫護 見證好多老人家因為呢個病死左
唔好再講just a flu 對一個健康年輕人/成人可能係
對小朋友同老人家真係唔係咁簡單
辛苦曬喇絲打
你班人真係難服侍 heyman show logo又鬧人show off話人地驚死影唔到個logo 遮logo又要比人話係咪以後買袋都唔可以攞出黎用?
最近先追 早排有post講家樂仔成日影相個袋都要對正鏡頭
有冇人覺得yannX都係咁

以前睇片覺得佢幾貼地 住公屋但都唔介意俾大家見到呢一面
但而家ig post d相成日將貴袋show出黎
有celine ava/tote/belt loewe草袋
仲有最近個白色chanel

如果以前討論過講聲sorry先
之前Heyman哂袋又有人話佢哂命
Cyn 買新袋 又話人唔show logo唔拍片
雖然提出嘅未必係同一位痴線西
但我覺得呢兩條友食水咁深 個個月買名牌對佢地黎講可能好閒 全部真袋都唔出奇
利申 唔係幫佢地 對佢兩個冇好感 一個抄人 一個霸位
我都覺
見到啲一式一樣嘅kolssss去唔同Cafe打卡隔離再加一個名牌袋睇到對眼有啲審美疲勞
來來去去都係去果幾個地方打卡 全部人ig style 都好似 啲相係影得幾靚 但睇得多都幾厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞