召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
自己開餐廳等於識食?
嗌溝淡咗嘅話人地冇味,就咁飲espresso一定夠濃啦
仲要講到人哋又貴又唔好食係為咗打卡而去

最諷刺係下一個story係罐頭吞拿魚
(樣就唔po啦影響市容)

其實條數都計到出黎
一部唔係大陸出既美容機,都要6位數字
講緊仲要唔係靚啲既機
靚啲既機,分分鐘差唔多7位數一部
我當佢每部都十萬蚊啦。

佢租既鋪都叫旺區
租金+人工+每月開支都唔細
單單靠佢做KOL,賣下廣告(仲要近期佢少左接job)既收入,仲可以開到咁多間分店,買到咁多機,入到咁多靚料

佢唔好做美容啦,去教人理財啦
原來佢妹都有拍
即刻唔加密打返段
直接啲講句
啲妹豬唔撞下板唔識死
你睇下我哋講咗幾耐唔好幫襯呃ki/kol
隔一排都有人上黎訴苦
其實每個人口味唔同有咩問題
你話佢專登去攻擊人地間鋪就話
但佢d評價都有好有壞 好中立feel

利申:無食過佢講既鋪頭
依家啲妹妹仔好有錢架
哇⋯ 都要幾千蚊?
我真係無特登禁入去了解幾錢,我一望到部機就知咩料
不過而家啲妹妹仔好多都好有錢,個個都渣住最新既iphone
同埋我覺得佢既市場真係得岩岩畢業無耐/剛剛出左黎社會做野既小妹妹
Ding ding Yaki 呢啲十世都無出一條片,都唔明點解keep到人氣有人識又有咁多水魚幫襯。
印傭屎盆version「懷念爺爺」
佢呀妹真係唔應該係下眼尾加咁重陰影
令佢隻眼更加下垂又無神
中立意見ok喎 唔通要下下俾錢出好評咩
Flow同詞嗰啲冇問題
係佢個tone同把聲好造作
同埋佢眼妝好污糟
好似出咗成日街mascara drop咗咁
不如嚟個整合 好搞笑
佢完全襯唔起La Mer個brand image
𡃁妹又嫌佢老 貴婦又嫌佢冇氣質
La Mer係咪唔知佢大部份followers都係厹
佢拎住支嘢賣到好似Sadelle個雙飛人藥水廣告咁老土
不過呢幾年La Mer都有亂咁派比啲kol 連foodie都有得收真係on撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞