召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
佢個signature乞衣格點認唔出佢啊
又用支那app吻華🇨🇳🇨🇳🇨🇳
推 睇到好撚嬲
屌 呢啲人真係大仆街嚟
咁撚有錢仲喺度利用人哋嘅同情心
Cls 自己錢就用嚟買袋 人哋錢就用嚟俾醫藥費
諗起以前老母同the korner
兩個都變成連登過街老鼠
邊頭見到仲光明正大岀去
想問下the korner咩事
垃圾 Korner 咁樣做生意真係好咩?
https://lih.kg/2817881

仲未收到皮 都不得不佩服佢哋marketing
洗白完又瘋狂出優惠
一車車水魚係咁課金
啲款真係
日日係story賣廣告叫人用佢d 回佣code
進化到連post都唔使出
果次見到佢post噴霧劑上sorry,好心提佢話依啲小心好容易吸入身體,因為粒子比較細,之後佢就Post左個話佢嗰款係零有毒,感覺上唔知點解唔討好,
我都係因為鍾意佢好心提佢一句
咁你有冇諗過你嘅好心提佢一句可能未必個個都接受,仲可能成為壓力

我諗世界上冇人比佢更愛錫自己仔女嘅,佢用啲咩產品應該都會check過安全先用
只係覺得佢態度好似覺得人地係challenge 佢多過 關心佢
一句就起哂鋼
會唔會係你「好心」提完佢就先入為主咗咋?
我作為一個冇關心過佢嘅人就咁睇啲story又冇乜嘢
俾小朋友用嘅強調冇毒好正常啫下嘛
可能唔止一個提佢呢 咪索性po story覆囉
呢度唔話得Beth架 算啦

有冇人識佢
大家都係孭住個 Chanel 影相,Bethni 就係高貴,其他kol 就一律係虛榮曬命襯唔起
其實heyman suenn都有努力過
自己落手拍片開shop
唔否認佢食水深 但明買明賣
只能講佢地識做生意識搵錢
自己搵到錢買hermes就俾人屌佢地曬命
Beth明顯含住金鎖匙出世 工都無打過一份既就俾追捧
雙重標準到
嗱利申呀
我冇屌酸黄㗎
我覺得佢用名牌都算係唔刻意曬
但我讚咗佢一句話用KELLY有氣質
又俾人話佢撩鼻屎都有氣質
Heyman曬命係真係太刻意
啲cafe相嘅袋全部扭哂角度
張張都對正鏡頭
呢到話得佢多都冇咁多呢啲相啦
我覺得係個氣場/襯唔襯得起先係重點
正如 藍jade 擺/買個靚袋 都冇人會話佢襯唔起
相反睇吓大愛警察叔叔嘅藍瓜珍
或者係屎盤/soching etc
係個格囉
Exact7ly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞