召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
佢之前未咁出名日日十幾個story話想知點樣可以紅啲之類 又話唔想好似其他人咁賣肉 後尾好似有幫自己落廣告不過真係見佢人氣升得好快
會唔會係佢真心覺得好用?

利申:姨媽超鍾意煮嘢食,佢都有一部
話好好用,仲成日介紹人買
但成功介紹人係無commission的
不過唔知kol會唔會有
佢起家嘅美妝產品都冇介紹得咁誇張
post得密過佢之前同kiko盤生意
仲要佢今日story幅圖好似herbalife amway嗰啲劣質banner 就咁小畫家加幾隻字就算
我見水魚早過佢用 都有成日介紹觀眾睇示範 但無hardsell到咁
咪係佢賣廉告個d都唔會每日都提,即係佢有佣收啦
佢暗示自己都係咁咋
佢同水魚都不斷sell部紮
之前拍片示範用部機整蕃茄醬....講到好似發現新大陸咁
其實只係爆香啲蒜頭同烚爛啲蕃茄,我用普通屋企鑊都整到啦
下線?咁咪啫係同傳銷差唔多?
隱約覺得Beth係癡線西就快會跌落神台
想借q&a公審個ex先蠱惑
我識個auntie 買咗之後真係日講夜講
beth用左4年
水魚好似上年先買
就咁睇呢部機都幾廢下,華而不實,識少少煮嘢食都唔需要買呢部機啦
所以beth 成日強調佢唔識煮嘢食
呢部機好幫到佢

利申 未unfollow 但都覺得佢hard sell得有啲煩
希望佢見到呢到可以減少再sell部嘢
跟住每次講beth又嚟一大堆差唔多嘅user負皮 一講親就屌鳩佢老公藍定唔紅 屌佢買名牌屌埋其他絲打幫住佢雙重標準 跟住可以開po屌成班人圍爐堆上公海
上次講完jonjon可以客氣啲
又見到佢出story屌觀眾
明白有好多時人地一句得埋黎 點解你點點點
係會炆 但都可以包裝下啫
仲要有時人地都係想佢地好
唔係咩都撐 受得晒“真性情”先叫fans
佢嘅反應果然同大家估嘅一樣
人地話佢同死淨種開live 睇完返唔到以前個感覺
佢就話人鬥黃
洗唔講政見 死淨種講得出啲咁嘅嘢代表佢本身個格同智商好有問題
再者個cm邊度有講黃藍
個觀眾其實已經好比面
又冇屌jonjon
咁樣都要po個don’t give a fuck嘅story
真係遲早冇哂鍾意佢嘅人

利申:曾經好欣賞好鍾意jonjon
就算上次佢唔知為咩事屌觀眾 我都係過呢度留言撐佢
但真係越黎越睇唔過眼
記得佢地拍左好多年拖先結婚
估唔到都係分開左
佢份人其實好似都幾難相處 feel到佢係幾自我嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞