召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
原來要直接問佢‘喂你係咪傳銷’ 確認咗‘證供’先
有咩懷疑就叫人直接問嗰kol確認真相咁喱嗰po有咩意義

咁就死喇 痴線西一路討論緊大大小小嘅kol同事件 有冇人做少咗呢一步呀 記得補返 下次有咩懷疑唔好喺度拗 自己直接去問嗰kol 唔好做少咗呢步
你對眼就係證據啲friend
人哋去黃店剪頭髮係咪要講埋俾你知?
水魚好似唔止sell美善品 好多傳銷products都sell過
唔好話我咁講
佢個樣真係好傳銷sales既樣
仲有啲口吻
不過水魚似乎轉型得好成功
Ig講野d口吻雖然仲係好串但係吸咗唔少師奶fans
咁佢煮食片係真係幾有用既我自己覺得 雖然係真係串
睇完佢再睇蝦乾以前拍落既煮食片真係得啖笑
咁佢𠴱陣post story 仲要話好好食
我又唔係話我見到佢真人,點樣我隻眼係證據??
我唔係話佢藍到黑,只係𠴱個moment有啲失望講出嚟姐
所以我未話「要求台灣人黃好似⋯」囉
我都糾結緊呢個問題,只係𠴱個moment當下有啲失落姐 仲要2019打緊𠴱排⋯
我都有睇佢啲煮食片,真係幾有用
但後來佢成日用小美就冇乜點睇
冇乜興趣買來用
我都唔鍾意睇佢用小美始終覺得個價錢太貴同埋需要性唔太大 如果我煮十幾人飯可能會需要性大d既
不過自己skip睇都ok
起碼真係實用
同埋我有樣唔知算唔算變態既野 我好鍾意翻睇佢鬧佢老公既片佢老公脾氣好到
我都覺得好笑 條友講咗幾次叫人直接問係咪做傳銷
見到suenn ig Q&A講野懶有見地好識做人咁想作嘔
明明見過佢真人又串又無禮貌
仲有成日見到啲痴線西喺到問啲KOL住邊
真心佢住邊關你咩事
如果班妹豬真係想知,下次記住直接問人啦
講得太好啦絲
屎盆飛印尼嗰程機撞正嗰件玩小紅書同淨係識打卡嘅鯰魚kol Bingo做crew
見佢寫咗張memo比屎盆叫佢加油
最憎d KOL 成日出Q&A ,永遠站喺道德高地教人點做人,
好似自己人生好成功美滿,其他人一定要跟佢果套去做先啱咁樣。
其實唔洗睇痴線西都知大家唔多buy
佢個叫春ig po係特別小like數
雖然佢有權利去表達佢既態度
但唔代表其他人要受
我覺得啲人對水魚sell部機咁反感係因為佢啲前科
舊登痴線西已經知佢性格有幾西以為自己係謝安琪
又成日今日的我打倒昨日的我 為咗錢乜鳩垃圾都推介比觀眾
Beth之前啲廣告都會標明係ad又好少為錢推啲伏嘢 所以啲人偏向會想睇定啲先 唔信佢會為咗錢hard sell部機
所以你話所有嘢都係關觀眾緣事係冇錯架 但所謂嘅觀眾緣都係佢哋自己咁多年嚟慢慢積攢出嚟 事出必有因

利申 唔係偏幫Beth 對佢冇感覺 如果佢經常比人踢爆唔老實一樣會照屌
任何人好似佢咁串都一定公關災難咗

寧願包庇個死淨種都要同觀眾極速割蓆
每次衰咗都係怨婦咁叫春寫大道理
點講佢都唔會錯
成個193咁異見聲音就等於唔係真fans好行唔送
又批鬥好心啦
仲唔報狗
佢話自己冇收錢 你話佢做傳銷賣廣告
呢個擺到明係誠實嘅問題喇
即係如果屎盤明明個brand係佢入面啲產品資料擺到明係同佢之前買牛油果發膜嘅一樣 仲有mugmugkitchen又係藍jade開但係啲pr gift啲人會tag佢兩公婆 mira bigbigshop單嘢又係查咗一大輪先屌臭喇 呢個都叫做有證據啊
我發現有個page cookwith_mamayuen同水魚都幾多interaction 所以我估佢哋係有廣告來往 但係要到有下線傳銷就要有待發掘囉
你個point只係到建立係懷疑嗰到 咩有病空姐呃followers醫病其實有錢買hermes 呢啲全部都係有證有據先可以拎佢誠信破產啦
我有幾可上嚟吹奏beth啊 你求其起下我底都知 講兩講又話我忠粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞