召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
可唔可以講多啲 我之前都差啲買左 不過聽朋友講太貴卻步左
+1 想知!之前睇過balu條片效果好似好勁咁,不過果期太多youtuber都有賣廣告,應該好多人有跟住買咗
我以為呢個係啲ig大頭特效
絲打英明
認同啊 用左洗面機d皮膚真係平滑左 冇咁多暗粒 但mask機真係冇乜用 仲要佢本身d mask都唔係平
洗面機 鼻翼位洗得乾唔乾淨?
我都有用洗面機 真心幾好用!
用洗面機有用仲諗緊買唔買埋mask個機 多謝絲打分享 決定慳返d錢
反而我用mask機又覺得幾好 可能我敏感乾肌
用自己啲mask敷完再碌多陣 覺得皮膚吸收得好啲
不過要做折個陣先抵買
我趁佢半價買左 可能我太dry 又吸收得唔錯
不過我唔係買最勁個部
我都覺得mask機幾好用 吸收得好快 用完一兩日都冇感覺好乾 再上妝都好貼
咁多痴線西跟kol買products??
怪唔得個個kol都開美容院搬大屋個個月買名牌
真係要多謝返上邊堆人助養
個個大牌子都有KOL賣廣告㗎啦
自己本身想買/有需要買而佢哋又有賣廣告咁係咪全世界嘅大牌子都唔買得
你唔走去鬧啲PR乜狗屎垃圾都派一餐

你咁唔抵得咪又追擊到佢哋收皮囉
嚴選十大亞視永恆經典柒事
https://lih.kg/bjNvyoV
#34 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

條片係咪有atv 時期嘅譚杏藍
老老豆豆 marketing就係咁架用嘛
唔搵d人賣下廣告既話
想靠口碑都要有第一班人肯試先會有試後感
唔係邊到會增加銷量

同埋大家都係屌鳩d公司鳩派同埋班濕鳩kol鳩sell
但本身賣廣告呢個行為係中性架bor
只係要消費者自己衡量下到底係宣傳技倆定真係件貨好用
個post唔係追擊kol賣廣告假before after呃妹豬咩

原來有咁多妹豬絲打睇完kol介紹係會真金白銀幫襯然後中伏上水講返
有冇人識呢條女 打扮成個智障咁

最戇鳩係用日文個「学」嚟取代「學」
係咪覺得自己用完好㗎妹
一竹篙打一船人 有部分KOL做假=全世界做假
lm
剩係覺得啲KOL SELL到好煩!!
間唔中又賣廣告 賣完又賣
冇記錯Foreo係乜鳩垃圾十線kol都派
連屎盆都有 所以幾好用都唔會喺香港買
幫襯即係間接助養呢班人
煩得過啲surfshark
Cynthia d vlog依家都勁多廣告
雖然佢啲vlog幾好睇
但依家條條都廣告咁濟

帝苑….
唔識講 好多餘既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞