召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
清者自清
答得有文有路 唔係啲混水摸魚kol諗住spin走個topic
不過都係清者自清先可以咁
其實都估到啦 Beth平時係gifted都會寫出嚟
又唔似為咗錢會亂咁推介產品嘅人
有時真係登佢慘 真心分享但又比人質疑不停dm要佢澄清 唔通下下都要利申自費咩
最衰都係香港咁多kol成日廣告扮自購又唔老實 令到個生態咁污煙漳氣 冇人再信啲真心分享嘅人
水魚都回應左小美單嘢
以Beth身家有人懷疑佢做下線都幾好笑
佢求其一個H都買到兩部TMX啦
使貪做sales個少少錢?
放鬆啲啦香港人
嫌煩 唔想睇咪skip囉
完全收貨
我都覺得佢都唔會做sales
佢寧願專心湊小朋友

又同好姊妹珍珍帶同款
屌你老母 你啲防疫撚
地鐵搭車都犯限聚令啦
你要唔要開post 批鬥埋?
你報咗狗拉洪為民未?

限聚令本身就係限制市民自由
對防疫都無幫助
你依啲人根本就助紂為虐
咁撚中意捉 去做狗啦
水魚介紹Thermomix 同 young living 起碼覺得佢真係用緊,而且唔係日推夜推,我真心唔覺得佢係收錢做嘢,但beth日推十幾個story,自己用緊tm5,係咁推tm6有幾好,自己諗佢枱下面做緊啲咩啦!
其實女人心態就係我覺得好用嘅野就會share比friend
只係beth作為一個媽媽同youtuber ,佢覺得好用嘅野會同觀眾分享,咁beth自己都真係鐘意整野食而部機幫左佢好多先分享多啲姐
唔想睇,其實好似佢分享名牌咁其實都可以唔睇
隻Chanel Coco Crush戒指都同bff Tina一樣啦
佢係用錯方法令大家有錯覺,嗰期真係覺得佢好煩
其實咩叫錯嘅方法 佢又唔係收錢賣廣告 又唔係好似屎盆咁發姣冇條扮四條
佢都係分享自己鍾意嘅嘢 其實冇興趣咪飛咗佢
可能有好多師奶想買但又唔知值唔值 覺得佢啲story好有用呢
嗰期我應該飛曬佢啲po冇睇,所以演算法之下我都冇咩睇到佢分享嘅野
真相大白 欣賞佢咁詳盡解釋
一陣又話痴線西捧beth上神枱啊 呢啲自行解讀啦 咁可能有班人覺得share有discount都係有利益輸送囉 覺得佢「太hard sell」 用直覺覺得人「有利益輸送」呢啲已經要追擊

佢琴日直播講知自己眼細同覺得自己唔似yanny
叫人唔好再講 話自己冇覺得似過
:我都係有人dm同我講先知佢係邊個
跟得好貼 比人話完眼細同埋大陸樣之後又轉icon又話轉style
hi 小紅書嘅H比玩得小紅書就唔好怕比人話北姑樣啦

好樣衰咩事
D人打千字文 情緒勒索
佢地炒曬車 死雞撐飯蓋
利申:Beth fans
乜水嚟好醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞