召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
之前榛綦玩小紅書都俾連登屌到del ac
佢仲要用小紅書r fans 私影客
開ig shop扮黃賣淘寶嘢mark up差唔多十倍價錢
參加全民造星同自殺冇分別
一齊做野拍拖 然後分手真係好尷尬
yepi一個po搵咁多錢
好心唔好用iphone影啦
吾你老母
佢嗰陣嬲到掉咗件騎馬衫同Tiffany brooch落垃圾桶話I don’t ride I draw
但之後都仲有比人影到去馬場

https://m.discuss.com.hk/amp_viewthread.php?tid=25971260&&page=1
難道級別
建議佢去進修下
有大把妹豬幫襯佢地
仲有#rubbish添
佢根本唔鍾意馬同騎馬
想碼實騎師 投其所好咋嘛
嗰時講pandora 啲份講到自己好鍾意馬
冇咗個碼頭緊係嬲啦佢
都可能同Gordon唔係讀電影有關
之前好似睇過q&a話Gordon係其他科嘅
佢哋5個讀同一科出嚟
但係Gordon唔係讀AF
就算坐喺度都冇嘢講啦
有預感balu 有機會係神台跌落嚟

Hi balu 我知對haters唔好太上心係好事
但係做人有時太正能量真係搞不撚掂
我地有啲comment係為你好咋
唔係下下係盲撐先叫支持
我真係睇左你好多年
我都好開心你有咁大既正面轉變
睇得出你開心左好多
不過唔好太走火入魔啦
26啫
邊度就黎30
想睇返個story 大概係講咩
係咪呢個
佢同何澤堯之前都係同有錢仔拍拖 冇記錯係喺外國讀書嘅
根本佢好細個開始已經目標清晰 成日跟喺馬會做嘅阿哥出入馬場
唔小心負評左 sorry
唉之前好鍾意佢同佢屋企人嘅相處
佢地去台南旅行媽咪俾surprise家姐嗰陣我都睇到喊
但後尾覺得佢唔同咗所以unsub unfollow咗
呢排見痴線西講起我search返佢youtube望吓
又身體自主 女性自主 又要成日diss返啲網民 又sell環保 好似集齊咗左膠三寶咁
啲指甲好核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞