召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
真 仲要係手持喜馬拉雅hermes 貴到爆炸嘅袋 養狗養車兩門生意咁樣然後去眾籌
正路問唔到家人都會去貸款啦
傻鳩點解係傻鳩?因為佢哋真係傻鳩
即係佢地離左婚?
大把人一生都未經歷過佢咁富貴
有病都好 屌你老母 冇錢賣嘢其實好撚正常
仲講到老公要面子 要「充闊」好正常
傻閪賣撚曬啲值錢嘢瞓街先出聲啦

成日覺得香港人其實好撚有心 就係成日比傻閪呃曬
你見幾多人幾百幾千咁比佢就知
可能佢老公原本冇得「充闊」 多得班傻閪連錶同車都唔洗賣 繼續輕鬆呃錢

難聽啲講句佢有病真係自己攞嚟 等佢比天收
好多年前佢有畫過一個類似「女人要比男人養」topic嘅畫
我就無再睇佢啲畫 啲臭格港女就係咁黎

拜淫岀軌發現案
Mk仔mk妹三四個月貨仔差唔多啦
佢柒撚完未
大大小妹都叫有啲gimmic行情侶路線
會拍下片整吓動畫 都叫理解到點解會有人鍾意

反而佢哋個friend吻華10年不變隻肥蛙完全冇突破
又唔知有啲乜嘢selling point 又話自己係插畫家
佢而家除咗YouTube拍片 真係唔知佢畫過啲乜
好似歌詞嚟?Reckless
憑歌寄意
佢地簽約嗰陣/經理人唔會叫佢地唔好咁張揚講感情事架咩 仲要唔係開心事 而係關於出軌嘅嘢
開聲睇係佢唱緊 應該唱下歌姐
好奇問 邊個係老母?
我都有為意到
佢好似係自從同左呢個男朋友一齊之後
先開始有啲貴既袋 仲有耳環同頸鏈
唔討論啲嘢係邊個買
我都有慨歎到咁貼地嘅佢始終都要同其他kol一樣
不過之前我同男朋友傾過呢個問題
佢話我之前後生都無用名牌袋
而家咪都係到睇d袋 係咁話想買
所以某程度上好多人都係咁 係個norm黎
因為人越大越有經濟能力 追求嘅嘢同埋要求嘅生活質素都會愈來愈高
可能因為佢有d高調 會有d反感咁
不過大把kol都係咁影相 的確係睇到有d厭
大家幫手推麻甩空姐 吳幗慧個post
多圖!老公扮闊佬戴AP揸靚車,患癌兼扮黃老婆做Hermès 代購之分分鐘有錢過你同我系列之網上眾籌
https://lih.kg/2957274
冇辦法 個個kol 都係度拍bag collection 講到每個女仔一定要有個Chanel 買bv Loewe celine 就講到好抵買咁,搞到買唔起既kol 都要買個假既
的確人大左有經濟能力買到奢侈品唔係壞事 正如其他人鐘意食好西買車咁 但無可否認宜家啲一式一樣既kol 風氣搞到啲妹豬覺得個個一定要有個lv Chanel 咁
我都好多年前follow佢到而家
睇到篇文覺得佢好堅蛋 癌症返發又返發
但唔睇post都唔知..屌
咁有錢籌乜鳩
[曬命小紅書 籌錢上面書]拎Hermes籌病錢嘅麻甩空姐手記 吳幗慧 出入揸Tesla 無錢做標靶
https://lih.kg/2957535

整合咗啲
麻煩絲打得閒幫手推下
太多水魚受害 都唔知
(知都扮睇唔到
好耐冇見呢個人佢而家仲有冇update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞