召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
Heyman 炒手袋食水深已經唔多討好
仲要刻意咁高調曬命
擺埋曬咁多造作pose先令人咁反感
[曬命小紅書 籌錢上面書]拎Hermes籌病錢嘅麻甩空姐手記 吳幗慧 出入揸Tesla 無錢做標靶
https://lih.kg/2957535
但Bethni 個個月拍開箱又唔叫曬
(唔可以喺度批評Beth架,你懂的)
其實都唔係個個kol 買名牌都比人屌(Samantha , 可樂, ahfa)
只係家樂仔實在太刻意影個袋 個袋又特登放上枱咁影好做作(有痴線西仲話見到佢同吉吉影相個陣係咁問影唔影到佢個袋)
買左新袋拍開箱片影靚靚寫真冇人屌嫁
而家大家係針對佢影啲相造作姐 一副虛榮港女樣咁
同唔講酸黃鼻屎單野 其實冇人話佢襯唔起喎
唔係拍親奢侈品開箱就叫曬嫁嘛
外國夠大把YouTuber 講luxury goods
觀眾分得出係真心review 定為左話俾人知自己買咗嘢而拍
唔係幫Beth 但睇過佢bag review 同袋容量測試覺得有用
Cynthia 係一個好好嘅例子
睇佢手袋分享冇覺得佢曬命
反而仲好實用
唔關係咪含住金鎖匙出世事喇啩
佢老公成個家族紅到黑佢咪又係有免死金牌
佩佩喺跳舞圈都應該有少少名氣
但點講都好 呢條女點都靚過Soching
但唱歌就 佢返去跳舞啦
你都打橫嚟講
個個講手袋你又講黄藍
你老豆老母藍嘅話你係咪都一定係藍呀
啱呀,好多youtuber/kol都用名牌架啦佢地咁好搵
係家樂仔太造作先俾人話咋嘛
咁又嗌Liz狗妹
啱呀
吉吉分享雖然都有少少廢話
但都有用 同埋睇佢平時啲post都冇咁多刻意影到袋嘅相
觀感真係差好遠
前空姐KOL吳幗慧Patrizia Ng麻甩空姐手記 患癌眾籌醫藥費 網民揭真實生活極富貴疑呃錢呃同情
https://lih.kg/2957798

麻煩大家得閒幫手推一推,等多啲人知道單嘢
我冇嗌
就咁睇個嘴已經差好遠
soching個唇有啲累事
不過點都好,都係贏marf幾十條街
之前嗰排日日咁濟去Chanel買嘢又影下舖入面,如果其他人一定比人話大鄉里咩都影一餐
佢d日常vlog幾好睇
第一張好似TVB膠劇入面瞓咗幾年兒童醫院啲茄喱啡
叫佢狗妹係因為佢阿哥真係做狗
叫狗妹都合情合理
另外狗妹成日扮黃 但佢一啲都唔黃
如果佢唔係藍都一定係港豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞