召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
好低級嘅show off
For real ho 7 ah
越買越多點算
學長頸族咁???
佢介紹包嗰個story 講英文我笑左出聲
Oh My Gawd this is my FAVOURRRRITE 笨 in Jakarrrrta 笑撚到仆街
跟住下個story就詞窮用翻廣東話
佢真係幾撚煩
造作扮abc 每次食嘢都要影幾個Story影住自己食野以為好cute咁 屌佢依隻過街老鼠幾時收皮
可唔可以繼續report佢ig 呃完人扮撚晒嘢繼續喺度呃飯食
屌有聲既
食個包都要出幾個story 仲要懶q咁 真係好乞人憎 幾時收皮啊
記得佢ig bio之前有打讀明愛/東華nursing
仲有個q&a問佢點解唔參加全民造星 佢有講過自己想但唔敢之類
其實佢講嗰個Henis包有乜咁特別 咪同香港啲叉燒餐包差唔多 仲新鮮好多
定係又想鋪路做代購呃妹豬錢呀
成日喺度扮晒自己真係印尼local咁 但又要劃清界線話人係slaves自己係當地高人一等
Jakarrrrta條脷卡住左笑撚到我
Thank you so much 米caellllll
我做乜手賤去睇真係頂唔順,每個story都chok 晒樣咁影住自己,拜山又影,食嘢又影,坐車又影,佢係唔係真係覺得自己好得意(佢:係)

其實佢對眼好似表哥
佢啲oh my ga聽到人勁尷尬 洗唔洗咁造作
真係未聽過外國人會咁講oh my gaaaaaa 咁囉
樣衰唔緊要 仲要喺度整色整水先難頂
“I don’t really show that much about my private life on social media” 真係人唔笑狗都吠
呃錢單嘢之前日日都二三十個story影住自己起身食飯去玩做gym 連買對Chanel涼鞋都要影住自己對老泥腳問人揀邊對好 又成日擺阿媽上枱賣親情 咁叫好少show自己private life?
仲有mental health佢都講過好幾次 做呢行係咁架啦食得鹹魚抵得渴 自己貪心搵人笨結果搞到自己一鋪清袋 但死都唔肯接受現實放棄名利搵過第二份工 佢唔做kol咪冇人屌囉
死唔斷氣
之前拍完條箍牙片試水温
而家似乎想復岀
收皮啦陳庚佑
又要睇 又唔gur 又出post
好嬲好嬲
呀h比 用得小紅書 又化埋啲蝗妝 預咗啦
宜家想上返水咪借老豆過身嘅事過橋囉佢老豆真係慘,過咗身都要俾佢利用,想用親情牌嚟咸魚翻生
唔係話佢唔可以share佢嘅感受俾佢啲followers知,不過佢今時今日先嚟講,目的都好明顯囉

不如正正經經搵份文職啦,話曬大學畢業,應該唔太難搵工啫
笑死平時冇留意開佢 第一次聽佢講英文
呢部機beth用左好多年
唔好用都唔會自用咁多年啦
我都唔明
呢到啲絲打應該大部分唔係家庭主婦所以唔明姐
其實佢無野做有年幾?點生活
佢之前個個月六位數月薪 慢慢搣都仲捱到幾年嘅
依家又有咁多on9送錢比佢間stfu 仲有啲垃圾公司(Dyson, H&M, Benefit, I.T 等等)sponsor佢
好癲,佢好似日日吃喝玩樂仲有錢交租
咁霉個生活水平都可以咁好又整牙又扮靚
點解仲未收到佢皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞