召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
睇到太火滾未追晒就cm咗 唔該晒幫手推出公海嘅絲打
咁撚有錢都眾籌
推佢上報!
你屋企幾耐先執一次屋? 有小朋友屋企係多嘢啲 大得快換得又快係要執得密啲㗎 同埋呢啲都係日常生活一部份 佢係拍呢啲路線嘅嘢㗎啦
好撚嬲推佢老母
真!!! 愈睇愈熟口面 勁有童年回憶
一直覺得佢性格唔錯 係一個遠離家鄉嘅女仔嚟講好獨立
本身同屋企人諗住用消費卷買… 睇到你地咁講即刻打消念頭
仲要係Himalaya,加埋配貨首期都畀到
開始唔係好get痴線西standard
要點用名牌袋先叫唔曬命
唔用名牌袋=好女仔慳家?
吓吓用同一個袋又話人窮
每次用唔同袋又話俾人包 其實而家都好似有名牌袋租
其實emi Wong有用名牌袋
但佢真係冇乜曬過
政治正確
隔離潮流台個名牌post基本上個個都淨係討論買chanel hermes
又話配貨配咗幾多 又講埋屋企有幾多個邊個好用邊個唔好用
買完又影埋相俾人睇
咁呢啲又叫唔叫曲線曬命

買咗都好自然曬吓呀…
搵到錢負擔得起咪得…
要鬧應該要鬧啲妹豬每月供奉啲手袋錢俾班無料kol
推出公海
我屋企都有小朋友,唔會好似佢咁個個月大執,佢小朋友啲衫同玩具雜物多到咁,真係用得曬咩,最後咪得個執字。
唔好意思,我以為佢係beauty YouTuber 黎架
其實佢用唔用得哂真係要討論咩?
佢之前有講過話清潔執嘢減到壓
你咪當佢冇嘢搵嘢嚟執過下日晨囉
究竟有咩問題
More
係囉,heyman 著咩衫又可以討論話人mk,Beth 就一句都唔可以講既
因為Heyman衰炒袋

利申 Beth係咁sell部煮食機我都覺得煩
呢到擺明對人唔對事啦,搭嗲講兩句 Beth 唔好都唔得架。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞