召喚痴線西 (187)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
講開I.T
租咗廿幾年嘅舖頭都要執粒
抵撚死啦sponsor埋屎盆呢啲垃圾

西洋菜街I.T四月底結業
https://lih.kg/2963562
乜佢private life除咗ig仲有其他咩
屎盆個自戀狂明明乜撚狗屎垃圾都影上story
食野又要影住食 行路又要影 乜撚都要影
最新食包個story笑撚到我肚痛
平時佢啲發姣自拍擠眉弄眼story已經睇到我拳頭硬哂
最難頂就係佢成日化個胭脂紅鼻妝 好柒啊真係
而家連拜自己爸爸山都唔放過打卡
一開始就預備哂道具襯哂衫
懶唯美咁灑下花再換幾個角度又片又相
佢人生就係為ig而活

利申 無follow佢
屎盤用d懶係abc口音講中文真係好難頂呀
出咁多英文字嘅post, 唔知執左幾耐先出街呢
仲要特登撥埋啲頭髮喺⼀邊
救命啲rrrrrr音
好作狀rrrrrrrrrr
有聲oh my gwad
屎盆老豆過身仲要Po幾廿個story咪心態
拜山都要打卡真係得佢先做得岀
真係不得不配服佢下下都要拎部手機影住唔攰架咩
What ? 點解Lamer會搵佢第一佢廿歲都冇 根本唔啱用呢啲 仲要係啲有錢阿太產品同埋皮膚差到咁有乜說服力
https://www.instagram.com/reel/CcQIVEFAepK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
勁唔自然係到扮abc肯定錄到口水都乾埋先有一次滿意

想點⋯⋯睇到打晒冷震
個樣好老 好似啲老女人扮後生女
想當年佢好似清泉 都幾多絲打推介會
幾鍾意睇佢唇膏片 個咀查得好睇
同埋成日笑 感覺好開朗既女仔
有時諗 呢一行做耐左係咪真係令人改變咁多
Dingding好似愈來愈富貴咁,開幾間分店

佢額頭好多暗粒
不過Estée Lauder大把錢,漁翁撒網佢哋都冇乜所謂
Yaki 條仔塊面係咪有條疤
好撚黑人憎

國吻華個樣真係好怪
唔知有冇聽錯 佢地讀左兩次都係讀apple skin
間公司咁都收貨
呢d唔好加密啦
d妹豬睇唔到
點解粉紅色嗰行字全部細偕
Design 嗰個人有冇讀過書
乜嘢公司咪揾返乜嘢人賣廣告
打和啦Super
買貴左啲衫,最多都係無左啲錢
但係做美容,搞到人爛面就唔好啦
都好難理解點解佢哋會信任丁丁yaki 依啲毫無經驗嘅mk 妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞